Fajdalmat okoztam kisfiamnak, meg tud bocsatani? Mennyire erzi meg ha az anyukaja turelmetlen?
Szia.
Neke a lányom 6 hónapos volt tegnap.Én már több mint 3 hónapja nem alszom rendesen.(mondjuk születése óta nem aludta még át az éjszakát.1x volt,hogy 1x ébredt.)Rebekának is jönnek a fogai,erre fogom.éjjelente minimum 4x kel.Van,hogy 7x 8x.Napközben sem akar aludni.Egész nap össz.2 órát.Már én is kivagyok.van,hohy nálam is szakad a cérna.Olyan nincsen,hogy valaki végig nyugodt.Ha csak nem egy "angyalka".Tudom,hogy milyen nehéz így egész nap.Kitartás,még pár ilyen hónap van,es jobb lessz.Nekem a lányom reggel vissza alszik fél órát,azt is olyan ordítással,hogy az csak na.Szóval még vele aludni sem tudok.Nagyszülök messze vannak,1000km,a férjem reggeltöl estig dolgozik...
Gondolhatod..
Ha gondolod írj privit,tudnánk beszélgetni....
Koszonom a valaszokat, ejszaka sokat sirdogalt ugy ahogy szokta (1 hete)de reggelre csupa vigyor volt. Megbocsatott:)
koszonom a megnyugtato valaszokat+!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!