Létezik egyáltalán olyan játék ami akár csak 15 percre is de lefoglal egy 13 hónapos kisfiút? Mert a miénket semmi.
Persze hogy létezik, bár tényleg sok függ a pici habizusától.
Nekem rögtön a "pakolós" játékok ugrottak be a kérdés olvasásakor, még mielőtt a kommenteket elolvastam volna.
Ha nem jönnek be az egyszerűbb pakolósok (konyhaszekrény kizúdítása valljuk be vicces 1-2szer, de azért hoszabb távon nem az)
Esetleg formabedobó (ha van hozzá még valami plusz funkció, az csak jó:) vagy montessori torony, esetleg golyópálya? Esetleg autós-vezetős játék, zenélős-gombnyomkodós tanuló telefon/mp3lejátszó/kisvonat?
Ilyenekre gondolok, nekünk ilyenek voltak és NAGYON bejöttek:
- Fisher Price sütifaló bödön
- Fisher Price tanuló mp3 lejátszó
- Fisher Price led kijelzős zenélő-tanuló kisvonat
- Vtech zenélő formabedobó rakéta
- Vtech vidámparkos golyópálya
- Vtech tanuló kormány (autós tekergetős :)
- Chicco kétnyelvű nagy foglalkoztató kocka
- Chicco földgömbös kétnyelvű zenélős tanuló babatelefon
Keress rájuk a neten, minőségi, hasznos, értelmes, szép játékok, amik tényleg lekötik a babát.
A kisfiam már ovis, kinőttünk belőlük.
Én sajátomról még nem tudok nyilatkozni (9 hónapos), de tényleg nagyon baba függő, unokaöcsikém 15 hónapos, de pl. tegnap is vagy negyedórán keresztül ült a kanapé sarkán és csak nézegette a cumisüvegét, miközben szülei a tesójával, mi meg a miénkkel foglalkoztunk, szegénnyel meg senki... nevettem is, hogy már előre látszik, hogy szegény középső gyerek lesz. :D
De ő teljesen jól elvolt magában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!