Miért sírhatott fel az unokatesóm amikor fogtam? 1.5 hónapos Lent a többi!
Figyelt kérdés
Nem tudom mi volt. Fogtam a babát szépen,s egy 10 perc után pedig felsírt.
Éhes,szomjas nem lehetett mert akkor kapott. A pelusa is rendben volt. :/
Amikor a tesóm pedig elvette nem volt vele semmi!! :((
Most miattam sírt fel,mert én fogtam? Vagy mert én ültem s nem ringattam úgy mint a tesóm?? :((
Nagyon rossz érzés volt.. :((
2014. márc. 22. 18:57
1/8 anonim válasza:
Ezt nem kell ennyire túlreagálni :) sírt és kész, 10 perc után már az anyukáját akarta :) van ilyen :)
2/8 anonim válasza:
Az ilyen kicsik még bármikor bármiért felsírhatnak. Lehet, hogy hirteken kapcsolt, hogy nem te vagy az anyukája. Vagy valóban nem úgy ringattad, ahogy neki éppen tetszett volna. Ne érezd magad rosszul. A kicsit nagyon sok mindenre ragálnak sírással, és ilyenkor leginkább az anyukájuk rezgéseit szeretik.
3/8 anonim válasza:
az anyukájánál is szokott sírni
össze, vissza, ahogy tetszik neki éppen
kényesek a babák nagyon
4/8 anonim válasza:
Hogy lehet ilyenen kiakadni. A gyerekek 0-24 bőgnek. Ha fogják őket, ha nem. Épp bőghetnékje volt, és pont a te kezedben jött rá. Így jártál.
5/8 A kérdező kommentje:
19:22-es nem kiakadtam hanem csak azt akartam ezzel a kérdéssel kifejteni hogy nem-e én fogtam rosszul!!
A többi választ pedig köszönöm!:) Holnap majd ringatni fogom Őt! :))
2014. márc. 22. 19:27
6/8 anonim válasza:
ne vedd a szívedre, valószínűleg egy kicsit bizonytalanul tartottad, erre nagyon kényesek az első két hónapban.
7/8 anonim válasza:
Szinte bármiért. Lehet az anyukáját hiányolta. Az illatát, a szívdobogását. :) Az én lányom is van amikor felsír, akár én, akár az apja, akár XYZ fogja. Van ilyen, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!