Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hós babátok mit tud? Miket...

3 hós babátok mit tud? Miket csinál? Mennyit eszik? Hány kiló? Hányszor eszik?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:

szia. Ma vagyunk 3 hónaposak 2hetesek. Csak szopizik a kisfiam, és 3-4 óránkét. Éjjel 1x kel föl, de van h 2x. Szoktam méricskélni, de szépen kialakította az étkezési igényeit. Nem eszik túl sokat. Max 120-at, de 3100g-al született, és most 6600g.

Miket csinál? Megtalálta a kiskezeit, folyton tömi a szájába, amit felé nyújtok elveszi, érdekli minden, főleg az arcok. Mosolyog gőgicsél, forog a hátáról oldalra mindkét irányba. Fürdés közben csapkodja a vizet kezével lábával. Pelusozás közben imád pisilni,:), és rugdallni. Nagyon sokat mosolyog, napközben minden etetés után kb 1 órával alszik 1 órát. Délután van h kettőt is. Imádja az élénk színeket, ha hasra teszem már tenyerére támaszkodva emeli magát, és sokáig úgy is marad. Néha oldalára borul.

Ügyes kislegény...imádom. És a tiéd?

2009. dec. 16. 14:04
 2/7 A kérdező kommentje:

szia az én kisfiam jövőhéten lesz 3 hós és tápszeres, 5ször eszik egy nap olyan 170körül,nagyon mosolygós sőt néha haangosan kacag gögyörészik,magyaráz hasról kiemeli magát, forog oldalra, figyeli a játékait és játszik velük üti a kezével a maciait az ágy fölött és nagyokat nevet rajtuk és magyaráz nekik megfog dolgokat ki És nagyon jól tarja magát. Erős baba beveszi a cumiját 6 kiló 10deka.

Köszönöm hogy írtál,nagyon ügyi a babád!

2009. dec. 16. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! A kisfiam pont 3 honapos. 5x eszik egy nap. Pontosan nem tudom mennyit, mert szoptatom, de estere lefejt tejet kap es betermel 180 ml-t meg van hogy meg szopik is ra. Kb. 6.5 kg korul van. 3785 gr-al szuletett.

O is megtatalta mar a kezeit, fogdossa es rangatja a jatszoszonyegen a jatekokat. Kulonbozo hangokat ad ki, hangosan nevet, sokat mosolyog. Hason kitamaszt hosszabb-rovidebb ideig. (kengyel van rajta mert csipoficam gyanus, ugyhogy nem tud ugy mozogni ahogy szeretne/tudna).

Furdokadban nagyon pancsol. 7 hetes kora ota atalussza az egesz ejszakat egy hang nelkul este 9-tol reggel 7-8-ig. Napkozben valtozo hogy mennyit alszik kb. 3x 1 es 1.5 orat. Nyugis baba.

2009. dec. 16. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:

elalejtettem az én kis fiam is átalussza az északát 6 hetes kora óta kb 9 kor eszik utljára és 5-6 körül kel!

köszi a választ!

2009. dec. 16. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Úgy látom hasonlóan ügyesek a babáink! Fő h egészségesek!!! Nagyon jó babázást, és jó egészséget nektek!

Ja és szép karácsonyt!!!

2009. dec. 16. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
sziasztok köszi a válaszotokat!!! Nagyon szép boldog karácsonyt nektek!!! És biztos nagyon fogják a babink élvezni a nagy fényáradatott amit a karácsonyfa okoz!!!
2009. dec. 16. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:

A fiam 5én volt 3 hónapos. Ő még egyáltalán nem forog. Bár már 1-2szer sikerült neki hasról hátra. Hason kitartja magát és néha hintázik. A fejét már 90 fokban emeli és elég sokáig tudja tartani. Ha a kezét fogom, ülésbe húzza magát. Kirúgja a lábát, ha áll a babát játszunk. És már stabilan tartja magát kézben.

Pár hete megfogja a dolgokat, amiket a kezébe adok és rúgdossa, húzkodja a játszószőnyeg játékait. Mindent azonnal tol a szájába. Ma elkezdte az arcomat is kézzel vizslatni.

Elég sokmindent "mond" már és tud morogni, nyálat fújni, hangosan kacagni és olykor szabályosan röhögni.

Anyatejes és napi 4-5-ször szopizik. 130-200 között eszik általában. 3640 grammal született és most 5.890 gramm.

Az ágyán lévő körforgóval egyedül is elvan 20-40 perceket. A játszószőnyegen egyedül kb. negyed órát marad el. De ez kitolható, ha segítek neki felhúzni a rezgő sünit :).

Remélem mindenre válaszoltam :).

Mindenkinek boldog ünnepeket és jó babázást!

2009. dec. 16. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!