9 napos babám egész nap sír. Mi baja?
Figyelt kérdés
Enni kapott, tiszta a pelus, nincs se hideg, se meleg. Aranyosan elalszik a kezemben, aztán ha leraknám a kiságyba hirtelen orditásba kezd.2008. júl. 23. 18:11
1/3 anonim válasza:
Ismerős, nálunk is ez van:-) Bár csaknéha, de ma főleg...
Szerintem az időt érzi, ilyenkor a felnőttek is bolondok, nem ám a kicsik...
Mi néha a babakocsiban altatjuk, szeret ott lenni, néha beválik, próbáld meg, vagy a hordozót
(na meg a cici, azt ritkán köpi ki, és elalszik rajta)
2/3 anonim válasza:
Még annyira pici,még kell neki hogy érezze a szívverésed stb... Én ilyenkor türelemjátékot játszok. Ha elalszik a ciciden,akkor várj még utánna legalább 20 percet,hogy mély álomba kerüljön és csak utánna próbáld nagyon óvatosan lerakni. Vigyázz,mert ha megébred kezdheted előről. Napközben meg van hogy mózeskosárba ringatom előre hátra és úgy is elalszik,igaz az én hátam már tropára van,de az mindegy. Sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
A baba a te közelségedre vágyik, mégcsak 9 napos a csöppség, persze hogy egyetlen dolgot akar az anyukáját, és ettől nem szabad megfosztani egyetlen kicsit sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!