Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 21 hósan cumisüveg?!

21 hósan cumisüveg?!

Figyelt kérdés

21 hós lányom szerda este vacsinál úgy döntött hogy cumisüvegből akar inni! Ez nem ciki?

Az egész úgy kezdödött, hogy mentünk vacsizni és mondta, hogy "inni inni" adtam neki, az nem kellett amit adtam aztán neki állt orditani oda vittem a szekrényhez mutatta a cumisüveget, mondtam neki te már ehhez nagy vagy hogy ilyenből igyál! Visszaraktam az etetőszékbe és még jobban orditott,vacsit nem evett csak orditott, 15 pecig tartott a sirás mert már nem birtam! Elmostam..... Nem lesz ciki ha netán ki is kell majd vinni a cumisüveget? Nekem egy kicsit cikinek tűnik mert nagyon szépen iszik már pohárból/ szopokás flakonból!.

2014. márc. 21. 10:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Dehogy ciki,

csakúgy mint a többi hozzászólónak, nekem is 2éves kisfiam van, aki a junior italát reggel-este még mindig cumisüvegből issza. Ő a 3. gyerekem, a másik kettő is ilyen volt. 3éves korukra már rég elfejeltettük a cumisüveget és a cumit is.

Én még nem is gondolkodtam rajta, hogy átszoktassam, mivel reggel még az ágyikóban kicsit álmosan, ahogy ébred, már nyujtja is a kis kezecskéjét a tejecske után. Sokkal egyszerűbb neki hogy úgy fekve, kényelmesen kiszívogatja a tejet a cumisüvegből. Este is kb ugyanez van. Mikor viszem aludni, akkor adom a kezébe az üveget, és szépen eliszogatja, elalszik. MIkor később lekapcsolom a kislámpát nála, akkor szoktam kivenni az üres üveget az ágyából. :)

Ezek a dolgok pohárral még nem mennének!

Pedig napközben ő is iszik pohárból, csőrösből, csőrösflakonból. Éppen mikor melyikhez van kedve. :)))

Szóval nyugi, had cumizzon- semmi hátránya nem lesz belőle!!

2014. márc. 21. 11:25
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
Csőrös pohár helyett nekünk a bármivel újratölthető Kubus üveg vált be - nem csöpög, olcsó, jól elmosható, minden irányból ihat belőle és hamar megtanulják maguknak kinyitni.
2014. márc. 21. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

De hát ha nem érdekel más véleménye, akkor miért a kérdés, hogy ciki-e?! :)

Semmi hátránya nem származik belőle, ha most cumisüvegezni akar, hadd tegye, ami jól esik...

2014. márc. 21. 11:35
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

Az én 21 hónapos fiam mindig, mindent abból iszik. Pohárból nem tud. Van egy kishuga, aki szintén, így leszoktatni se nagyon tudom még, mert féltékeny a huga üvegére, ő is mindig iszik, amikor a kicsi enni kap.

Nem ciki!

2014. márc. 21. 12:04
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
21 hónapos a fiam, reggel és este a tejitalt cumisüvegből issza. Nappal csőrös pohárból iszik. Semmi cikit nem látok ebben (ha más annak látja az sem érdekel) és biztos nem ordíttatnám ezért a gyerekem.
2014. márc. 21. 12:30
 16/22 A kérdező kommentje:
Érdekel minden vélemény
2014. márc. 21. 13:07
 17/22 anonim ***** válasza:
46%
22 hónapos lányom alvás után cumis üvegből issza a tejitalt,napközben pohár,vagy csőrös üveg,a 2 nagyobbtól is később vettük el,sztem nem ciki ez
2014. márc. 21. 13:44
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Ha eddig nem kellett neki, akkor kipróbálta, ok, de eltenném. Nekünk nem volt cumisüvegünk. Csőröset csak a MAM szilikonosat fogadta el. 1 évesen az Aventes tanulópohárból iszik, most már csak akkor, ha megyünk valahova. 18 hónapos korától füles bögréből iszik: vizet vagy zabtejet vagy rizstejet. Meg kellene próbálnod a tanulópoharat, mert csepegés mentes az is. Tápszert nem kap, 21 hónapos lesz.
2014. márc. 21. 14:20
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
Előző vagyok, én is dilemmában vagyok, mert a tejem ugye már kevesebb, de tejérzékeny, ha eddig nem kellett, nem adok cumisüveget. És éjjel még van, hogy cicizik, de nem akarom most arra szoktatni, majd elhagyja.
2014. márc. 21. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
Ki ez a nagy pontozóbajnok már megint?? :(
2014. márc. 21. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!