Akiknek a babaja december 24-en (v.25-26) szuletett, hogy oldjatok meg az unneplest?
nálunk tesóm karácsonyi. mindig úgy volt, hogy eleve összejött a család karácsonykor, megebédeltünk, jött a jézuska, játszottunk kicsit, utána hátat fordítottunk a karácsonyfának, megköszöntöttük és tortáztunk. tehát a karácsonyi sütizést kihagytuk és szülinapi sütizés lett belőle :D
szerintem ha nem szeretnétek 24.-én családozni akkor megtarthatjátok egy nappal előbb, 23.-án este, vagy 25.-én, mikor a család összejön karácsonyozni.
én azt az egyet kérném, hogy ne az legyen, hogy mivel karácsony, így ő nagyobb ajándékot kap. tesómnál sokszor így volt és egyrészt utálta, másrészt ugye hamar leesett neki, hogy akkor nem a jézuska hozza az ajándékot.
az meg, hogy más napon tartjátok belefér, ha belegondolsz, általában mások is hétvégén tartják a szülinapok, nem pedig aznap, mármint a tágabb család :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!