Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma vagyok 32. hetes 2 napos,...

Ma vagyok 32. hetes 2 napos, voltam uh-on, ezekkel a méretekkel kb hány kg-os babám lesz?

Figyelt kérdés

Kislány lesz

Elég nagy hasam van, mindenki azt mondja hogy kb 4-5 kgos babát fogok szülni, az eredmények alapján szerintetek is?

BPD: 82mm

THORAX: 84mmx89mm

Femur: 64mm

2008. júl. 23. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy a méretek alapján igen nehéz megjósolni a baba nagyságát az én kislányomé sokkal nagyobb volt 110BPD 113THQ oriásbébinek saccolta a doki jóval 4kg felett és 3950g-mal látta meg a napvilágot.
2008. júl. 23. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Egyik ismerősömnél közvetlen szülés előtt becsültek súlyt. 3 óra múlva 400grammal több volt a baba. Ennyire biztos.
2008. júl. 23. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Az érdekelne aki már megszült, és utána tud nézni babája 32. hete uh. leleteinek, főleg a lányos anyukák, hogy milyen súlyú baba született, akinek ilyen értékei vannak.

Lehet hogy félreérhető a kérdésem bocsi :)

2008. júl. 23. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 2 hete szültem. Ugyanilyen méretei voltak a kislányomnak 32 hetesen. 39 hetes voltam mikor megszüetett 2820gr-al. Pedig mindneki mondta,hogy 4-kg körüli lesz,mert óriási a hasam is,meg a méretek alapján. Nem jött be nekik.:)
2008. júl. 23. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!34 hetes ultrahang leleten BDF:81 Ferum:66 mm.Többi eredményt az enyémen nem találtam:-).2980gr-mal és 52cm-rel született.Nekem is nagy hasam volt,de az inkább a zabának köszönhetem:))
2008. júl. 23. 20:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Na igen erre voltam kíváncsi :)) köszönöm szépen lányok,

nekem is nagy pocakom van, mindenki azt hiszi ikrek, vagy h szülni készülök. De én érzem h nem lesz nagy babám, nem tudom miért, talán mert sem én sem apuka nem olyan méretesek! Megnyugodtam!

Nektek pedig gratulálok a kicsikhez!

Boldog babázást

2008. júl. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!