Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri elektromos orrszívót...

Megéri elektromos orrszívót venni?

Figyelt kérdés

Akinek van annak milyen márkájú?

Bevált?

Teljesítménye van olyan jó mint a porszívósé?

2009. dec. 15. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én vettem Living Labot de már bánom - gyakorlatilag semmit nem szív ki

a porszívós viszont nagyon jó, csak azt használjuk

2009. dec. 17. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi is kaptunk egy pesztonkát, de nagyon nem jó finoman fogalmazva ordított mikor zívtam mert olyan gyenge a szívóhatása, és ráadásul semmi nem jött ki pedig előtte még orrspayt is használtam. Na akkor elmentem vettem porszívósat és hiába hangos az mellett nem sírt 5 másodperc volt az egész művelet.
2009. dec. 18. 06:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első gyereknél porszívós volt. Ha csak bekapcsoltam a porszívót, mert takarítani akartam, ordítva menekült a fiam. Aztán vettem pesztonkát, egy idő után ő maga használta egyedül.Most már a 4. babánál használom ugyanazt, nincs semmi baja. Tehát nekem ez vált be, a porszívós számomra is drasztikus, hiába "pikk-pakk".
2009. dec. 18. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!