7 hetes a babócám és ma cérnagilisztát láttam a székletemben. Elkaphatta már most a picúr? Ha igen, mennyire árthat ez neki? Ha kapok rá gyógyszert szoptathatom még attól, mert azt semmiképpen nem akarom feladni!
Bizony dokihoz kell menj. De addig is,hogy megnyugodj hívd fel és kérj tőle tanácsot. Ezzel nem zaklatod.
Azt nem tudom,hogyan lett gilisztás a picikéd. De akkor fokozottan figyelj oda az alapvető higiéniára! Ha jól értem neked is van? Tehát neked és a picinek is kell féreghajtás.
Szopizzatok nyugodtan, a giliszta nem megy át a tejcsibe.De tényleg hívd fel a dokit. Vagy a te háziorvosod vagy a gyerekorvost, de esetleg a védőnőtől is kérhetsz tanácsot. Azt hiszem van olyan féreghajtó amit lehet recept nélkül kapni. Hívd fel a legközelebbi patikát és kérdezz rá!
Elkapni szerintem úgy kaphatta el, hogy nem mostál rendesen kezet (ebben az esetben Neked is van), v. leesett a cumi (ha van) és nem lett jól lemosva v. állat volt a baba közelében.
Másra nem tudok gondolni.
Biztos,hogy jól láttad?
Ha igen, akkor szerintem is telefonálj egyet az orvosnak. Én lehet, hogy este elvinném az ügyeletre-de ez én vagyok, aki túl aggodalmas.
Én voltam az utolsó.
Védőnő nincs ilyenkor, számát nem tudod? Őt is felhívhatod, felkeresheted.
Bocsánat, rosszul olvastam amit írtál:(
Minden fertőtleníts...de ezeket szerintem úgy is tudod.
Viszont én úgy tudom, hogy féreghajtót csak receptre adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!