Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Infacol tényleg napok...

Az Infacol tényleg napok múlva hat?

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, nalunk par perc utan volt eredmeny sok bufi...szerintem azzonali hatasa van de lehet hogy ez is babafuggo:)
2008. júl. 23. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk pár nap után segített,de azóta sem kellett hozzá nyúlni.

2008. júl. 23. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni,de az igazi hasfájós babának nem csak az infacol,de semmi sem hat igazán.

Nagyon hasfájós a babád?

Nekem kettő nagyon az volt,és hónapokig.Velük mindent kipróbáltam amit ajánlottak,de volt ami csak rontott a helyzeten.Szerencsére a kicsi nem az,csak nagyon ritkán,de akkor az infacol nekünk is szinte azonnal hat.Mert csak büfi,vagy puki gondok vannak nála.Beadom neki,és máris tele a pelus,utána semmi gond.A nagyon hasfájós babáknak igazából nem is tudják mi okozza,azt mondják éretlen a bélrendszerük még,és van hogy hónapok kellenek ahhoz,hogy át tudjon állni a táplálkozásra.

Sajnos azt csak túlélni lehet,de tudom hogy nagyon rossz.

Minden jót nektek,remélem mihamarabb elmúlik a hasfájás.

Üdv

2008. júl. 23. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert a tájékoztatója szerint kell néhány nap mire beáll neki. Mi 3. napja használjuk, egyenlőre elég gyakran felsír a kicsi, ha pukiznia kell. A székletével minden rendben, az rendszeresen van. Arra voltam kíváncsi másoknál hány nap kellett és hogy tünetmentes lett-e a babája vagy csak csökkentek a görcsök?
2008. júl. 23. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
SZIA NÁLUNK FÉL ORA VOLT MIRE HATOT UTÁNA GRIPE WATER HASZNÁLTUNK ÉS AZOTA IS AZT HASZNÁLJUK
2008. júl. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!