Mikortól változik a babák napirendje?
Figyelt kérdés
az én kisfiam 8 kor kel,11kor.és 3 kor alszik kb másfél órát-és utána este 8kor fektetjük.arra lennék kiváncsi,mikor kell majd fürcsi előtt etetni?(ha már nem szopik?)mikor lesz majd csak egy délutáni alvás? másoknál milyen egy napirend? mert én nagyon ügyelek ennek a betartására2008. júl. 23. 11:41
1/1 anonim válasza:
Mennyi idős? A védőnő nekem azt mondta, hogy 3 hónapos korig minden étkezés után alszik kb fél órát, aztán 3 hónapos korában inkább ritkábban, de hosszabb ideig.
Nálunk ez nem így volt, mert eleinte összesen 3-szor aludt, de ebből az ebéd utáni 3 óra volt. Most 5 hónapos, és most kezd áttérni arra, hogy 2-szer alszik.
Szerintem ez minden babánál más, figyeld a reakcióit, és akkor tudni fogod. Én pl. hiába tettem le aludni a szokott időben, csak sírt, hogy ő nem akar aludni.
Az esti etetéssel kapcsolatban meg azt szokták javasolni, hogy ha már javában tart a hozzátáplálás, akkor is jó, ha megmarad legalább az esti szopi, mert ez lelkileg nagyon fontos a babánk. Min. 1 éves korig, de ha bírod, akkor 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!