Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen hidegben milyen 'cipőt'...

Ilyen hidegben milyen 'cipőt' adtok fél éves babátokra?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha lábfej nélküli nadrág, vagy anorák van rajta. Zoknira csak egy kis vászon kocsi cipő vagy rendes babacipőt? Azt hogy adjátok rá? Mert én hiába próbálom, nem megy rá rendesen a kis lábára és egy pillanat alatt le is rúgja. :(
2009. dec. 15. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én harisnyàt adok rà és arra vastag zoknikàt.

Vagy néha zokni,és aeea tutyit(tutyi:plüss,vagy kötött babacipöke)

2009. dec. 15. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Bent harisnya és zokni, kint overál, aminek lábfeje zárt, tehát védi. Ebben a korban még felesleges a cipő. Azt elég akkor, amikor már jár, vagy járni tanul.
2009. dec. 15. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
10 hósom sem megy még. Lábfejnélküli overálunk van, de nagyobb így eltűnik benne a lába. Így harisnyán még vastag zokni van.
2009. dec. 15. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
én sem azért adok rá cipőt mert jár, hanem nincs lábfeje az overallunknak,kaptuk, nem én vettem :( a
2009. dec. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!