Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti beültök a homokozóba...

Ti beültök a homokozóba játszanii?

Figyelt kérdés

Kislányom 1éves beültem hozzá a homokozóba játszani, mackó nadrágba. Pár anyuka le is nézett miatta.vélemény?

Találkoztatok már irigyekkel akik nem adták oda még megnézni se a játékot? Lányom odament egy banyához csúnyán nézett,majd kinézte a gyerek a labdát és inkább összepakolt. Komolyan egy 1évestől mit lehet sajnálni?

2014. márc. 14. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! Ne húzd fel magad ilyeneken, szerintem nem is igazán a játszóteres történet miatt akadtál ki. Próbálj meg omega3-t szedni, mert ki fogsz készülni. Nem lesz nagy korkülönbség a két pici között. Tapasztalatból írok, nálunk nincs 12 hónap a kettő között, őszi babák, így a nagypocakos játszóterezést mi is végigcsináltuk, nem kényelmes még mackóban sem - nekünk nem is volt homokozószettünk, gondoltam majd a tavasszal lesz, mert a télen úgysem fogunk erre járni - mindig kölcsönkértük a másik kisgyerekét (kb. 3-4 alkalom), de a homokozóban mindenki segítőkész volt, beszélgettünk, megértették hogy ekkora pocakkal nem lehet könnyű (második terhességnél összesen 7 kg ment fel rám).

Nálatok más lesz, mert jön a tavasz, a nyár, viszont a picivel akkor sem lehet kimenni órákra az első időszakban. A nagy viszont világot akar felfedezni. Nálunk a pici most 5 hónapos, a nagy 17 hónapos. Nem könnyű, az éjszakázások miatt most kezdek elfáradni, kimerülni. Tényleg gondoskodj segítségről, mert elsősorban szellemileg borul ki az ember. A piciknek viszont egy "épelméjű" anyukára van szükségük aki játszik velük. Én rengeteget éneklek, mondókázok nekik, mert olyan sok a tevékenység, hogy a játékra már nem marad idő sokszor, viszont ezeket a dolgokat lehet ételkészítés, pelusozás, öltöztetés, ruhahajtogatás...stb. közben csinálni, imádják. Ha praktikus tanácsokra van szükséged, szívesen segítek, írj privát. Jó babavárást!

2014. márc. 15. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Én simán bementem a homokozóba, sőt most már nemsoká 2 éves a fiam és továbbra is ott leszek mellette, együtt fogunk játszani. És igen, nem a legjobb ruhámba fogom tenni, akár mackóban :) Miért kéne kiöltözni egy szutykos helyhez? És még kényelmes is.

Amúgy aki beszólt mibe volt? Kisestélyibe?

Sokáig én is farmerbe mentem mikor lementünk sétálni, de mikor már jobban sétált a fiam és nekem is kellett bizony rohangálom utána, meg leguggolni, akkor rájöttem hogy nekem is jobb ha kényelmes, játszani megyünk le, rohangálni, oda inkább legyen kényelmes és olyan amit nem féltek. Persze nem szakadt, foltos a ruhám.

A játékokról annyit, hogy én nem találkoztam még olyannal, hogy ne nézhettük volna meg. De általában szoktam mondani a fiamnak, hogy adjuk vissza a kislánynak mert már menni akarnak ilyesmiket.

2014. márc. 15. 12:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen beültem mikor kisebb volt,illetve ha kéri most is beülünk a szélére,de mondjuk én sosem megyek mackóban ki hanem rendes nadrágban,cipőben,farmerban.Csak a zárt játsziknál engedem,engedtem homokozni.Irigyek mindenhol vannak mióta fiam ovis nekem is sokszor rá kell szólnom,hogy ne legyen irigy adja oda másnak is mert a többiektől az irigységgel együtt sok hülyeséget eltanul.
2014. márc. 15. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is homokozok és én is kimegyek melegítőben,attól,mert nem farmer,még nézhet jól ki egy szabadidő ruha.Amúgy sem divatbemutató,nem szeretem összekoszolni a farmert és nem is kényelmes nekem játszózni.Csak akkor megyek abban,ha munka után megyünk és nem tudok átöltözni.
2014. márc. 15. 14:20
 15/18 A kérdező kommentje:
először is farmerba volt a vénasszony aki beszólt. másodszor meg nemhinném hogy attól borult el az agyam hogy nem szedek omega3at. azért sok ott a bunkó ember. tegyem szóvá.
2014. márc. 15. 14:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki az omega 3-mat írta lehet úgy értette, hogy mivel most terhes vagy jobban felhúzod magad ilyenen mint egyébként, meg később is bizony lesznek ilyesmi helyzetek, sőt lehet egyre több.

Szerintem menj nyugodtan mackóba, tök kényelmes, nem mondanám igénytelennek, én is abba megyek mint írtam, nem érzem magam igénytelennek. Tiszta, nem szakadt, nem foltos, normális nadrág, felül is sportosabb öltözékem van és bizony sportcipővel :) szóval így kényes. Úgy látszik az a nő inkább farmerben érzi jól magát, hát tegye :) biztos nem egy eredeti Levi's farmer van rajta tizenezrekért :) gondolom egy régebbi elhasználtabb, szóval nem különb a mackónál.

Természetesen ha valahova elmegyünk akkor én sem így öltözöm, de nekem a kényelem az elsődleges, tudjak benne én is mozogni. Pl a játszóházba had ne feszengjek mikor éppen a műanyagcsővekben mászunk és próbálok a gyerek után mászni. Lehet annak a nőnek kiszakadna a fenekén a farmer :D onnantól ő is inkább kényelmes melegítőbe menne hidd el. :D

2014. márc. 15. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
re16. Ha valaki melegítőben ki se megy a lakásból, azt tuti, hogy nem fogod sose meggyőzni, hogy abban kényelmesebb a homokozóban mint farmerban. Mint pl engem se :) Hidd el, az 1. kerület még más világ. Nálunk több olyan néni lakott a házban, aki kesztyű-kalap nélkül ki sem ment az utcára.
2014. márc. 15. 19:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem akarok meggyőzni senkit :) Csak az aki miatt a kérdés született ne nézze le a másikat a melegítő nadrág miatt, egy homokozóról van szó....... nem étterembe ment abba. Mindenkinek szíve joga abba menni a homokozóba amibe szeretne :) Jó dolog a farmer, de van aki szerint megteszi egy melegítő nadrág is, ennyi :)

Amúgy tuti ha beszólna az a nő visszaszólnék valami frappánsat :) Pl legalább le tudok hajolni a gyerekhez, mert engedi a nadrág :) És ez nem a farmerosok ellen szól!!! Hanem aki beszólt a kérdezőnek.

2014. márc. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!