Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos fiamnak felborult...

9 hónapos fiamnak felborult az alvása, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig az volt a rend, hogy tízórai után (olyan fél tizenegy felé) aludt egy órát, aztán ebéd után (kb. fél háromtól) is egy órát. Este nyolckor szokott lefeküdni és reggel hétig alszik. De már napok óta az van, hogy este nyolctól kb. 10-ig, 11-ig sírás rívás van, ha beteszem az ágyba, és csak utána alszik el, de azt is csak nagyon nehezen. Miért lehet ez? Már nem is alszik nappal sem rendesen, tegnap már a délutáni alvása is fél hatkor volt, a délelőtti meg délben. Miért van ez? Mit csináljak?
2008. júl. 23. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem a foga jön? Esetleg most kezd el mászni? ÍRJ!(8hós a fiam)
2008. júl. 23. 21:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos a faga sem jön... Egyszer 5 hónaposan megindult a foga, de nem nőtt ki, megállt. Most kentem neki dentinoxszal, de semmi hatása, sír tovább. Kipróbáltam, hogy ma csak egyszer tettem le nappal aludni, úgy is tűnt, hogy beválik, mert már hétkor elaludt, viszont fél óra múlva ugatott a kutya, arra felébredt, és még most (MOST, 22:09-kor) is ébren van, most a férjem ringatja, én meg gyorsan ide jöttem megnézni, hogy írt-e valaki a kérdésemre, mert már nem tudom, mit lehetne vele csinálni. Kezdem úgy érezni, hogy megőrülök... Amúgy már tud mászni, sőt, fel is áll, ha bent van az ágyban, és éppen nem sír, akkor állandóan feláll, leül. De most már minden ötletből kifogytunk. Az én kezemben csak feszeng, dobálja magát, ezért is adtam át az apjának, az ő kezében is nyöszörög, de legalább nem akar kiugrani. Nem tudom, mi van, mert amúgy egy nyugodt, vidám kisbaba, nem történt semmi olyan, ami felzaklatta volna, ha nem alvásról van szó, akkor egész nap játszik meg vigyorog, de ilyenkor tiszta őrülek háza van már napok óta.
2008. júl. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!