Mivel próbáljam meg itatni kisfiamat?
gyümilé
frissen facsart,meg babaital
Én lányom sem nagyon iszik teát, csak ah olyan kedve van. 4-5 hónaposan kezdtem el neki plusz folyadékot adni az anytej mellé, mert nyár volt és nagyon meleg.
Most 9 hónapos, jó ha elfogy 1 dl tea/nap.
Általában Hipp-est veszek.
Vizet nem issza meg, pedig sokszor próbálatm adni neki.
Sem a mecsek teát, bébiitalokat sem nagyon.
Úgy látsziik a napi 4x szopiból fedezi a foyladékszükségletét is, mert pisije van elég.
Szerintem csak a vizzel próbálkozz, mert az a legegészségesebb, nem romlanak a fogai se tőle, nem szokik hozzá.
Az én kisfiam már 14 hónapos és csak a vizet issza meg. Bár csak kb.11hónapos kora óta fogyassza rendszeresen. Előtte ő sem akart inni. Nekem azt mondta a doki, hogy mert nincs még rá szüksége. A tej/tápszer, pépek pótolják a folyadékigényét. Majd ha kap darabosabb ételeket inni fog. És így is lett! :)
Addig is kínáld meg időnként vízzel, hátha kér 1-2 kortyot.
Előző vagyok
Úgy akartam írni, hogy 6 hónapos koráig kizárólag szopott, utána kezdtünk kóstolni, mellette cici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!