Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel próbáljam meg itatni...

Mivel próbáljam meg itatni kisfiamat?

Figyelt kérdés
Lassan 6 hónaposok vagyunk, de még a vizet sem hajlandó meginni. Próbáltuk a Hipp citromfű alma teát, de azt sem itta meg. Milyen teával próbálkozzunk nála?
2009. dec. 14. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

gyümilé

frissen facsart,meg babaital

2009. dec. 14. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Én lányom sem nagyon iszik teát, csak ah olyan kedve van. 4-5 hónaposan kezdtem el neki plusz folyadékot adni az anytej mellé, mert nyár volt és nagyon meleg.

Most 9 hónapos, jó ha elfogy 1 dl tea/nap.

Általában Hipp-est veszek.

Vizet nem issza meg, pedig sokszor próbálatm adni neki.

Sem a mecsek teát, bébiitalokat sem nagyon.

Úgy látsziik a napi 4x szopiból fedezi a foyladékszükségletét is, mert pisije van elég.

2009. dec. 14. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
kisfiam soha nem itta meg a se a teát,se a vizet,de nagyon szereti a 100%-os gyümölcsleveket!Persze vízzel hígítva.
2009. dec. 14. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a vizzel próbálkozz, mert az a legegészségesebb, nem romlanak a fogai se tőle, nem szokik hozzá.

Az én kisfiam már 14 hónapos és csak a vizet issza meg. Bár csak kb.11hónapos kora óta fogyassza rendszeresen. Előtte ő sem akart inni. Nekem azt mondta a doki, hogy mert nincs még rá szüksége. A tej/tápszer, pépek pótolják a folyadékigényét. Majd ha kap darabosabb ételeket inni fog. És így is lett! :)

Addig is kínáld meg időnként vízzel, hátha kér 1-2 kortyot.

2009. dec. 14. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Kóstoltatsz már vele, vagy most fogod elkezdeni a hozzátáplálást? Én 6 hónaposan kezdtem a fiam etetni, addig kizárólagosan szopott, mellette cici, így megvolt a napi folyadéka. 8 hónaposan kezdtem neki vizet adni, eleinte csak 1-2 kortyot ivott, de lassan kezdett hozzászokni, kb. 1 hónap kellett, hogy 1 dl-t megigyon. Már lassan 16 hós, a vízen kívül nem nagyon iszik mást, illetve megissza a gyümilevet, teát, de utána vizet kér, mert szomjas. Szerintem vizet adj neki és szépen fokozatosan vezesd be nála, hiszen ez is új dolog, új "íz", idő kell, hogy megszokja. Ha már most gyümilével, teával itatod, lehet, hogy nem fogja a vizet inni és a fogaknak tényleg nem jó.
2009. dec. 15. 08:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Úgy akartam írni, hogy 6 hónapos koráig kizárólag szopott, utána kezdtünk kóstolni, mellette cici.

2009. dec. 15. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!