Másfél éves kisfiamnak bilit tervezek venni. Nektek milyen van?
Birom az ilyen nagyon okosakat kerdezel vmit es jon a hatalmas bolcsessegevel. De a kerdesre erdemben nem tud valaszolni. :-)
A lanyom 13 honapos van itthon bilije de meg soha nem ultettem ra, sima egyszeru 800Ft-os bili. Ha majd erdekli raultetem. De lattam mar ismerostol h a 10 honapos gyereket raultette es ugy nezte a tv-t es belement aminek kellett igau ult ott szegeny gyerek egy jo darabig. Nekem is van velemenyem errol h mikor kell/ene ezt de nem a kerdezonek fogok okoskodni h mit csinaljon a gyerekevel.
Van egy sima ikeás, azt hiszem, 4-500 Ft körül van.
Van mellette egy fotelszerű, ezt műanyagos boltban vettem, 1000 Ft körüli. Eleinte úgy használta, mint egy kis széket, nem hajtotta fel a fedelet, csak ráült. :)
Én is másfél éves kora körül vettem meg, csak mert éppen az ikeában láttuk, a másik pedig tetszett, praktikusnak találtam. Mégis két éves kora után, zökkenőmentesen, mindenféle erőszakoskodás nélkül, magától lett szobatiszta. A bili megvétele nem jár kötelezettségekkel, csak egy lehetőség a gyereknek, hogy megpróbálja használni, ha akarja.
A legegyszerűbbet vedd!!!!
Mi kaptunk egy fotel szerűt aminek a belsejébe vagy a bili és fedele is van, szóval ezt a bili belsőt vagy hogy írjam, ki lehet venni, meg a fedelet is le lehet róla szedni, szóval ez jó játék szétszedni...... én inkább sima egybe bilit vettem volna.
Amúgy már egyre kevesebbet szedi szét, főleg hogy a tetejét levettem, de így is még néha. Én is mégcsak ismerkedés céljából veszem néha elő, rá is ül a fiam még pelenka nélkül is, de ő már nemsokára 2 éves.
ilyenünk van
de inkább sima hagyományosat ajánlok amit nem lehet szétszedni 3 felé :)
Fisher price kacsás zenélő. 20 hónapos de az első szülinapjára kapta. Még játszik vele szétszedi,ráül- áll, belepakol. De este pucérkodni szokott és magától 2 szer belepisilt :)
Nagyokos: nem ez volt a kérdés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!