8hós fiam minden nap vagyis éjszaka kb.6szor kell. Miért ébred ennyiszer?
Figyelt kérdés
Nem ezzel van a probléma hogy felkell,hanem hogy MIÉRT?Fogzás nem hiszem,mert az első kett kijött és ha fel is kell akkor sem fájdalomtól sírva. Általában vagy cumit adok neki,vagy teát ha utána is sír. De van úgy hogy annyira felébred hogy csak 20-25percesaltatás után tudom visszaaltatni!Lehet nincsen kifárastva?2008. júl. 23. 07:40
1/4 anonim válasza:
A 7 hós fiam is ennyiszer kel, mondjuk neki tutira a foga jön. Nem lehet hogy jön a többi fogacska? Lehet hogy nem fáj, csak nagyon kellemetlen ahogy mozognak az ínyében a fogak. Vagy az is lehet, hogy most kezdte el a nagymozgásokat, és felébreszti hogy fel tud ülni, állni, stb. Mit értesz az alatt hogy nincs kifárasztva? A fiam du. kb 4-től nem alszik, addig viszont 3x. 7-re már nagyon fáradt. Én úgy döntöttem, hogy valahogy átvészeljük ezt az időszakot, a sógornőm fia is rengetegszer kelt, most 8 hónapos, és pár napja elkezdett jól aludni. Kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom...kitartás! Valahogy túlléljük. Azt értem kifárasztás alatt hogy keveset mozog nap közbe és lehet azért este ébredezik. Valamelyik nap állt fel először. Ma is épp kimentem tán2-3percre a szobából és már állt mire visszajöttem :) Lehez ezért,amit írtál?
2008. júl. 23. 08:40
3/4 anonim válasza:
Szia.
Nekem a lánypm ma 6 hónapos,de van mikor ö is 7x 8x kel.tegnap "csak"5x.Neki a fogai jönnek,én erre fogom,bár ma´r több mint 2 hónapja.Egyszerre jött ki a 2 elsö,és most a szemfoga jön.Lehet,hogy nálatok is megindult a többi fogacska.Ki fáradni biztosan,hogy kifárad.
Nekem a lányom 2 órát alszik napközben,nem akar többet...
De este 7kor már nem lehet vele bírni.
4/4 anonim válasza:
Lehet azért szerintem. Én már ott tartok a tegnap esti 8 ébredés után, hogy tutira hiányzom neki éjjel, csak így zombi leszek nemsoká :-) Az eslő válaszadó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!