Almától fájhat a 7 hós baba pocija?
Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejet kapott, nem is fájt a poci. Néhány napja viszont délelött kap reszelt almát egy kis babakekszel és azóta egy kicsit nyügős, meg tolja ki, feszíti meg a pociját délután. 2008. júl. 23. 07:25
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem az almától, inkább a keksztől. Lehet, hogy az nehezebb a pici gyomrának és megterheli, próbáld meg az almát keksz nélkül adni, hogy akkor hogy reagál.(Szegény gyerekek! Mennyit kisérletezünk rajtuk. Nem? De máshogy nem megy.)Az igazi kisérletezős időszak még nekünk hátra van, még csak 11 hetes, de belejutunk mi is.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbáltam, de nem nagyon ment keksz nélkül. Pedig többféle almát is próbáltam. Az üveges babakaját meg szinte meg sem kóstolja.
2008. júl. 23. 07:43
3/5 anonim válasza:
Lehet az almától. Próbáld kicsit előfőzni, nálunk valamit segített.
4/5 anonim válasza:
Szerintem hagyd az almát / az én lányom nem eszi meg /, adj neki barackot, aztán max. pár nap múlva visszatérsz az almára, ha akkor is fáj a pocak, akkor az volt a ludas.
5/5 anonim válasza:
Nekünk az almától fájt a hasa.
Hogyha saját magad készíteteed lehet,hogy savas volt.
Az is okozhatta a hasfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!