11/13 anonim válasza:
Hát én a sensitivet vettem, de soha többet. Az utolsó kendőkből csavartam a vizet. Borzasztó volt. Az elejével nem volt gond, de a vége?!
Amit én nagyon szeretek, az a rossmann saját márkás sensitive.
12/13 anonim válasza:
Szia! Nálunk a babának piros volt nagyon a popsija, ezért elvittük bőrgyógyászhoz. Akkor azt mondta, hogy egy konferencián volt előző hétvégén és a popsitörlőkről is volt szó. A saját márkásokat nem ajánlják, mivel sok benn a tartósítószer illetve illatanyag. A Libero illetve a Hipp márkájúak a jók. Mi is váltottunk, pedig Pamperst használtunk. Sudocrem és Libero törlőkendővel elmúlt a pirosság is.
13/13 anonim válasza:
Én a zöldet szoktam venni, amikor akciós elég jó a darabára. Eddig a Pampers Baby Fresh volt a nyerő, de ezzel is maximálisan meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!