Hétvégén már napközben is mínuszok lesznek. Babátokat viszitek azért levegőzni? Mennyi időre?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nálunk most is -2 fok van, az előbb jöttünk be. Szépen süt a nap. Jól beöltöztettem, a sálat a szájára húztam. Mi fogunk menni még hidegebben is. Most fél órát sétáltunk csak. Szerintem ennyi elég mínuszokban.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az én gyerkőcöm már 1.5 éves, de mindig kivittem. Nagyon szeretett a babkocsiban kint aludni. Polifoam-ot tettem a babkocsi aljába [link]
Harisnya, naci, pulcsi, bundazsák, pléd. Amíg kint aludt, soha nem volt beteg (9 hós koráig). Utána már nem mertem kint altatni, mert felült, és féltem, hogy kiesik
4/4 anonim válasza:
-5 fokig nyugodtan kiviheted, neki is kell a friss levegő. Jobb lesz az étvágya és jobbat is fog aludni. Ha rendesen felöltözteted, nem is fog fázni. Az enyémek pici koruk óta mindig kint aludtak, még télen is. Szinte sosem voltak betegek. A sálat nem a legjobb a szája elé húzni, mert benedvesedik a sál és könnyen megfázik a baba! (bocs az Off-ért) Csak gondolj bele, nekünk is jólesik kimozdulni, friss levegőt szívni, még ha hideg is van, ugyanígy a babáknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!