Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » T-i hol veszitek a babaruhákat...

T-i hol veszitek a babaruhákat? Szok. Tatok a Brendonban vásárolni? Szeret. Itek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Brendonban játékot és járókát vettünk + takarót idáig. Plusz azt a fehér rugdalózót+kardigánt amibe hazahoztuk. Akkor volt rajta először és utoljára, második mosás után foszlott mindenfelé, szöszölődött. Plusz a szabása sem nyerte el a tetszésem így utólag. Szerintem a Tesco-ban kapható babaruhák ezerszer jobb minőségűek és nekem jobban is tetszenek.
2009. dec. 14. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a Brendon túl drága.Hihetetlen mennyit elkérnek egy rugdalózóért és ez még csak a kisebb dolgok egyike.

Szép ruhák vannak ott ezt be kell látni,de én a Tescoban és a turiban is szoktam találni gyönyörű még nem is használt ruhákat.Tized annyiért.

De akinek nem számít az ár annak remek bolt a Brendon.

2009. dec. 14. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Még soha nem vettem semmit a Brendonban. Nem szeretem, nem tetszik, drága.

Tescoban szoktam babaruhákat vásárolni, illetve anyukám hoz nagyon sok ruhát Németországból (ott lakik), ő C&A-ban vásárol kint.

2009. dec. 14. 14:36
 4/11 A kérdező kommentje:

én szeretek a brendonban vásárolni, pont most nézegettem a tescot, h ne kelljen 80kmt utazni a legközelebbi Brendonhoz. vannak jók, pl vettem egy kötött pulcsit, ami a B-ban 3xosa lett volna, ennek örültem. de pl a B-ban is vannak 750.-ért bodyk, és sztem jó minőségűek. viszont a tescóban (amik nekem tetszenek) azok a tipegők szintén 3000.-on felül vannak, mint a B-ban.

Nagyon szét kell nézni... Sztem ez is-az is jó. Vannak azért a brendonban is olyan dolgok h az agyam eldobom...

2009. dec. 14. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam a Brendonban vásárolni.Én azt vallom inkább egy jo minőség mint több gagyi.A tescoban szerintem is jo ruhák vannak ott is érdemes vásárolni én szinte ezen a két helyen szoktam neki ruhát venni.Néha van az auchanba is jo akció,ott is jo ruhák vannak

15 hónapos baba anyukája

2009. dec. 14. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
a brendon nagyon drága szerintem, mi tesco-ba és C and A -ba szoktunk vásárolni, sokkal jobb áron van minden, a cora-ban pedig szokott lenni 500 ft/darab os vásár minden évben
2009. dec. 14. 14:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A Brendon irreálisan drága. Mi szoktunk néha ott vásárolni, pl keresztelőruhát, de ilyet hogy járóka babakocsi, meg kis ruhákat nem. Tényleg jók a Tesco-s ruhák. Én egész télére való babaruhát meg járókát a bababörzén vettem. Érdemes megérdeklődni, hogy a közeletekben mikor lesz bababörze, mert ott mindent lehet kapni nagyon jó áron.
2009. dec. 14. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Én meg az írásodtól dobom el az agyam.Nem tudsz normálisan magyarul írni?Ezek a rövidítések lehet, hogy szerinted menők, szerintem nevetségesek és bénák.

A kérdésre válaszolva a Brendonban eddig csak játszószőnyeget és pelenkatároló utántöltőt vettem, szerintem a ruhák drágák.A tescosak szerintem nagyon szépek, jó minőségűek, és ki lehet fogni jó akciókat.De a c und a -ban is vannak jó dolgok.

2009. dec. 14. 17:13
 9/11 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik drága minek olvasod? :-D azt utolsó három karaktert érted?! na látod.
2009. dec. 14. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Tesco nagyon jó minőség és ha akció van fillérek! Én még szeretem a HM-et, csak van közte gagyi is, de nagyon divatos!
2009. dec. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!