T-i hol veszitek a babaruhákat? Szok. Tatok a Brendonban vásárolni? Szeret. Itek?
Szia!
Nekem a Brendon túl drága.Hihetetlen mennyit elkérnek egy rugdalózóért és ez még csak a kisebb dolgok egyike.
Szép ruhák vannak ott ezt be kell látni,de én a Tescoban és a turiban is szoktam találni gyönyörű még nem is használt ruhákat.Tized annyiért.
De akinek nem számít az ár annak remek bolt a Brendon.
Még soha nem vettem semmit a Brendonban. Nem szeretem, nem tetszik, drága.
Tescoban szoktam babaruhákat vásárolni, illetve anyukám hoz nagyon sok ruhát Németországból (ott lakik), ő C&A-ban vásárol kint.
én szeretek a brendonban vásárolni, pont most nézegettem a tescot, h ne kelljen 80kmt utazni a legközelebbi Brendonhoz. vannak jók, pl vettem egy kötött pulcsit, ami a B-ban 3xosa lett volna, ennek örültem. de pl a B-ban is vannak 750.-ért bodyk, és sztem jó minőségűek. viszont a tescóban (amik nekem tetszenek) azok a tipegők szintén 3000.-on felül vannak, mint a B-ban.
Nagyon szét kell nézni... Sztem ez is-az is jó. Vannak azért a brendonban is olyan dolgok h az agyam eldobom...
Én szoktam a Brendonban vásárolni.Én azt vallom inkább egy jo minőség mint több gagyi.A tescoban szerintem is jo ruhák vannak ott is érdemes vásárolni én szinte ezen a két helyen szoktam neki ruhát venni.Néha van az auchanba is jo akció,ott is jo ruhák vannak
15 hónapos baba anyukája
Én meg az írásodtól dobom el az agyam.Nem tudsz normálisan magyarul írni?Ezek a rövidítések lehet, hogy szerinted menők, szerintem nevetségesek és bénák.
A kérdésre válaszolva a Brendonban eddig csak játszószőnyeget és pelenkatároló utántöltőt vettem, szerintem a ruhák drágák.A tescosak szerintem nagyon szépek, jó minőségűek, és ki lehet fogni jó akciókat.De a c und a -ban is vannak jó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!