Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek melyik sajátmárkás...

Nektek melyik sajátmárkás pelus vált be a legjobban? DM, Rossmann, Müller? Melyik milyen árban van most, mindenféle kupon nélkül?

Figyelt kérdés

Dm-ben nem vásárolok annyit, hogy ki tudjam váltani mindig a kuponfüzetet, kb 2 havonta tudnám csak olcsóbban venni a pelust.

Rossmann babaprogramjáról valaki esetleg?

Még a müller van a közelben, a három közül választanék.

És ti vettetek 2-5 kg-ig jó pelust, vagy vehetem rögtön a 3-6osat.

Első lányom kicsi volt(2720 gr), ezért nem tudom ilyen méretet vegyek a második (kisfiú) babánknak?

Köszi

2014. márc. 11. 09:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekünk a rossmannos babydream vált be.Én nagyon szeretem :) Van belőle 2 db-os próba csomag is,így ki tudod próbálni :)
2014. márc. 11. 14:27
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi! a lányomnál nagyon sokáig használtunk pamperst, de ő éjszaka is ivott vagy fél litert és csak a rossmannos nem ázott át már a végén. még a pampers sem bírta ki az éjszakát.
2014. márc. 11. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
A rossmannosat ajánlom én is!
2014. ápr. 28. 14:56
 14/18 anonim ***** válasza:
A dm facebookos oldalán minden hónap első csütörtök-péntekjén van a netről (ingyen) letölthető 10%-os kupon, az is számít. :) (Mi amúgy a dm-est használjuk, a többit még nem próbáltuk, nekem ezzel nincs problémám.)
2014. ápr. 28. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam 3800al szuletett.es en is vettem egy csomag 2-5kg pelust.kiprobaltam mindent a mulleresen kivul.de nekunk a feher pampersvalt be.ejjel az osszes atazott.a zold pampers viszont borzalom.kifolyik belole minden.annan sokkal jobb a dm rossmann.amig ujszulott ugyis surun csereled sztem.popsitorlobol a rossmannos dms jo.most hipp et vettunk ez extra jo.meg a penaten.de ezt n lehet itthon kapni.ket hos a babam de mar rengeteg fajtat kiprobaltunk.
2014. ápr. 28. 16:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi!

Valószínűleg beszerzek néhány csomag 2-5 kg-sat, mert nem saccolták túl nagynak a babát a 30 hetes uh-on(1600 gr.)

Csak még mindig nem tudom melyikből:(

Valószínű megnézem melyik az olcsóbb, dm vagy rossmann és abból veszek.

2014. ápr. 29. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
En mar tobb fajtat vettem. De erdekes modon nekem meg pont a mulleres nem jott be. A dm-es nem rossz csak tenyleg kicsit vastag mikor tele lesz a pelus. A vegen en is a pampersnel ( kiveve a narancs szinu mert az nem jo ) es a liberonal maradtam mert azert tenyleg ezek a jobbak. Viszont ezeket is jo arban szoktam venni mert mindig valahol valamelyik akcios plusz kupon es ugy szinten kb. olyan 42 ft-ra jon ki darabja a 3-as meretunek. A kisebbek meg olcsobbra. Ha mar olcsobbat akarsz szerintem egyszer probald ki a tescosat. En egyszer vettem de arahoz kepest szerintem eleg jo az olcsobbak kozott.
2014. ápr. 29. 22:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi! A tescos most akciós, de úgy is drágább mint a többi nem akciósan. A pampers jó, csak az a bajom vele, hogy ahogy belepisil lóg a lába között a pelenka.
2014. ápr. 30. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!