Aggódok a fiam kuki mérete miatt 8 hónaposan mekkorának kell lennie? Mert többen jelezték hogy kicsi neki .
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 17:23
11/29 anonim válasza:
Ha szabad szemmel is látható, nagy gond nem lehet.
12/29 A kérdező kommentje:
Szerintem fontos nézni hogyan fejlődik mert így hamarabb észre lehet venni ha gond van és olyan anyukák válaszoljanak akiknek kisbabájuk van .
2014. márc. 10. 18:00
13/29 anonim válasza:
Felnőtteknél is van, akinek kicsi nyugalmi állapotban, van, akinek nagy (húspénisz, vérpénisz ugyebár). Így nincs értelme abból kiindulni, hogy mekkora egy ember pénisze nyugodt állapotban. Bár egy ilyen babánál még az sem mérvadó, hogy erektált állapotban mekkora lenne, hiszen még BABA, még MINDENE VÁLTOZIK. A teste nőni fog, a feje kevésbé, az arányok teljesen megváltoznak, így a kukaca is teljesen más lesz. Nem is értem, hogy honnan van ennyi hülye ismerősöd, akik ezzel foglalkozik.
14/29 anonim válasza:
Ez vagy nem komoly vagy beteges!!
15/29 anonim válasza:
akkor mégegyszer kedves Anna:
Apuka vagyok négy fiúgyermekkel ... mindnek más méretű volt baba korában a kukija ... viszont nem aggódtam rajt, hogy mekkora, mert
1 nem tudok változtatni rajt
2 ez nem verseny
16/29 anonim válasza:
Miért, szerinted tud rosszul fejlődni a kukija? Ha igen, akkor mit tennél, vennél péniszpumpát? Nem lehet a péniszt nagyobbítani, pár elég kockázatos műtéttől eltekintve, de ha annyira hatalmas baj lenne, azt úgyis észrevenné a gyerekorvos vagy a védőnő.
17/29 anonim válasza:
Martin-kának megfelelő a kukimèrete. Legközelebb ne ird ki a neved :D
18/29 anonim válasza:
12 éves kora körül fog majd látványosan nőni, amikor a hormonok is
Addig orvos nem fog komolyan venni ezzel a kérdéssel
19/29 anonim válasza:
ha nagyon aggódsz, vidd el urológushoz.
20/29 anonim válasza:
"Szerintem fontos nézni hogyan fejlődik" Mert ha nézed, akkor elkezd nőni? Most komolyan, mit csinálsz, ha tényleg kicsi? Hogy növeszted meg neki? Nevetséges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!