Mivel jönnék ki olcsóbban?
Figyelt kérdés
Egy éves kislányomnak Estére vacsi kiegésEgy éves kislányomnak Estére vacsi kiegészítés gyanánt Nestle tejitalt adok, ízesítettet. Mivel jönnék ki olcsóbban. Mert ezt 1 hét alatt megissza és 1500 ft-ba kerül.2009. dec. 14. 10:54
1/11 anonim válasza:
Szia!Ejnye-bejnye! :)a sima tej is elég volna neki még....de a boltokban hozzá lehet jutni a Maci kakaó porhoz.Ezt Egy éveseknek is szokták adni,olcsóbb a Nestlenél,elég egy kiskanálkával elkeverni a tejben.Ám nem biztos hogy a babád örülne a váltásnak, mert nem olyan finom az íze mint a Nestle termékeknek.Van még a La Mattina kakao por,ebben nincsen cukor,egy kevés is elég a tejcsibe,és persze egy pici cukor,szinte ugyan olyan lesz az íze mint a Nestle tejitalnak.De azért próbáld meg hogy sima tejet adsz a hölgynek,az olcsóbb,és egészségesebb.
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat félre értettük egymást ez nem kakaó,ez egy speckós por tele vitaminnal és ásványi anyaggal.....
Tejet még nem merek neki adni és abban nincs ennyi minden mint ebben a tejitalban.
2009. dec. 14. 11:07
3/11 anonim válasza:
Enyém is 1 éves, én se adok még neki tejet, nem is tervezem még egy darabig. Tápszert adok neki, szereti nagyon.
Nem túl sok különbség van a 2-es, 3-as tápik között. Ami 1 év feletti tejital, szintén majdnem ugyanolyan.
Próbálj meg valamilyen banános vagy gyümis tápszert.
4/11 anonim válasza:
Szia, a fiam 1éves, tejet én nem is akarok neki adni még! Ezek a tejitalok, tápszerek sokkal több vitamint tartalmaznak mint a sima tej. Mi a dm-es babylove 3-as tápszert isszuk vacsi után, a fiam szereti és 1100.- körül van 500g. Kicsit olcsóbb.
5/11 A kérdező kommentje:
A dm-es tápi ízes?
2009. dec. 14. 14:42
6/11 anonim válasza:
Szia! A DM-es banános tejpépet próbáltátok már? Olcsóbb mint a Nestle
7/11 anonim válasza:
A porban szerinted mi jobb mint tejben?
Adj neki sima bolti 1,5%-os, forralt tejet, sokkal olcsóbb, és egy év után adható!
8/11 anonim válasza:
Szerencsés vagy:) Az én fiam enyhén refluxos,gyakran van székrekedése,és baromira válogatós.Most 2 évesen gondoltam bepróbálom a bolti tejet,amit eddig simán kiköpött,ha megkóstoltattam vele.2 napig kapott 1-2 dl-t kicsi vízzel,emiatt 1 hétig rémálom volt nála a nagydolog,így marad a táp,ami ha 3 napig kitart örülünk;)
9/11 anonim válasza:
Tejet kis vízzel hígítva kipróbálhatod. Én szoktam neki kis kakaóport, vagy Macis kávét beletenni. Sőtt létezik egy olyan italpor, amit szintén tejjel kell összekeverni, ami tele van sok vitaminnal. Ovomaltine a neve. A Müllerbe egész jó áron lehet venni, 1000 forint körül van.
10/11 anonim válasza:
szia, a dm-es szerintem nem ízes, de a fiamnak jobban bejön mint a hippes vaniliás. Tejet én még nem adnék neki. A tápszerben sok a vitamin, ami most nagyon fontos. Olcsóbb lenne a tej valóban, de én még kihúznám valahogy anélkül. Nálunk sem egyszerű, mert az én drágám nem eszi csak az üveges főziket, napi 2-3 üveggel! Most kezdi eszegetni a mi kajánkat, de még nem tudtam egy üvegest kiváltani vele... Nekünk a dm-es tápi 1-1,5hétig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!