11 hónapos baba vacsorája?
Figyelt kérdés
Azokhoz szólna a kérdésem, akiknek a babája már átalussza az éjszakát (fogzás miatti ébredés természetesen más kérdés).
Mit eszik a babád vacsorára, és ehhez képest mikor fekszik le aludni? Elalvás előtt iszik még tápszert/tejcsit, mennyit?
2014. márc. 7. 06:35
1/9 anonim válasza:
Nekem ekkor szokott le a tapszerrol, ehyaltalan nem kellett neki de reggelente megitta a tjitalt. Vacsira mindig vmilyen kenyerket adtam neki, vagy levest mikor mit. Egy idoben raszokott a sutotokos kajakra es azt volt hajlando vacsorazni. :-) neked is mindig mas a kedved h mit ennel nalunk ugyanigy volt. Vagyis meg van. Mikor mit enne. 8kor mar agyban van es alszik reggel 7ig kb. Inni se kel fel ejszaka. 13 honapoa kislany.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát egy sima kenyeres vacsival már jól kellene laknia ennyi idősen éjszakára? Én kisfiam is megeszik egy egész kenyeret ezzel-azzal, van hogy még lefekvés előtt iszik tápszert is, aztán éjjel már ébred hogy éhes és megint teljes adag tápot iszik. Reggel meg már nem iszik tápszert.
Szeretném eltolni reggelig ezt az éjszakai tápozást, ezért gondoltam, hogy vacsira adnék valami laktatót.
2014. márc. 7. 06:57
3/9 anonim válasza:
11 hónaposan a fiam még csak 2 dl tápszert vacsorázott lefekvés előtt, kb. 14 hónapos kora óta eszik este velünk és még lefekvés előtt iszik 2 dl tejitalt. Este 8-tól reggel háromnegyed nyolcig aludt/alszik.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, és a te fiad amíg csak tápszert ivott lefekvés előtt, akkor mit evett uzsonnára? Jól értem, hogy így is átaludta az éjszakát?
2014. márc. 7. 07:43
5/9 anonim válasza:
Igen, 8 hetes kora óta átalussza az éjszakákat. Akkor még evett kis szendvics falatokat uzsonnára vagy virslit, de volt, hogy csak joghurtot, krémtúrót vagy gyümölcsöt és ilyenkor sem volt gond.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor ő egyébként is jó alvó.:)
2014. márc. 7. 09:41
7/9 anonim válasza:
Az biztos, mindenki csak csodálkozni szokott, mikor elmondom (csak ha kérdezik), hogy mennyit alszik nappal és éjjel :)
8/9 anonim válasza:
Én is szárazat adtam általában a fiamnak vacsira kb. ilyen idősen (kenyér virslivel, vajjal, felvágottal stb.), esetleg levesből ha maradt husi és zöldségek, vagy egyéb főzelék, de sokszor (mert nagyon szereti) puliszkát, esetleg grízt.
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok és bocsi, lehagytam, hogy ez kb. este 7-fél8 volt, alvás előtt pedig kb. 220 ml tápszer (fé l0kor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!