Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy a jobb, ha túl korán...

Hogy a jobb, ha túl korán jönnek a fogak, vagy ha későn?

Figyelt kérdés
11 hónapos és csak 4 foga van,nekem azt mondták örüljek,mert így minél később jön ki annál kevésbé fáj és tovább is tart.egy ismerősömnek ilyenkor már 10 foga volt,15 hónapos és 17. foga jön,neki meg azt mondták irtóra örüljön mert így nem szenvedi meg annyira a kései fogjövetelt.na most mi az igaz?megjegyzem mi fele annyit se szenvedtünk egyik fogunkkal sem mint ők mindegyikkel.
2009. dec. 13. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a fájdalom gyerekfüggő és nem attól függ, mikor jön ki...

Azt mondják, minél később jön ki, annál kevesebb ideje van romlani..

Ne sajnáld, ez ilyen, nem tudsz rajta változtatni, ha sanyarogsz se...

Lányomm 18 hós, már csak az utolsó 4 rágófoga van vissza.

2009. dec. 13. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

11 hónaposan miért "csak" ha már 4 foga van? 1 évesen szokott 4-6 foguk lenni általában tehát tök normális nektek a 4 fog. Nekünk is 4 van, 10 hónapos. Én meg olyat ismerek akinek 9 hónaposan jött ki az első 2 foga utána pedig 14 hónaposan jött a többi lassacskán.

Szerintem a fájdalomnak nincs köze a korhoz. Inkább ahhoz kötném, hogy minél több van annál kevésbé fáj neki mert megszokja, együtt él vele, hogy csúnyán fogalmazzak.

2009. dec. 13. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
nem azon múlik, hogy mikor jönnek. Nekem 4 hónaposan jött ki az első kettő, most vagyok 35 és mindig nagyon jó fogaim voltak. De ennek az ellenkezője is igaz lehet, szerintem azon múlik, hogy mit örökölt. Mellesleg 11 hónaposan a fiamnak is 4 foga volt, aztán 12 hónaposan és egy hetesen már hét. Most 16,5 hónapos, most jön a 9. Szerintem ez nem 'csak'!
2009. dec. 13. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A nagylányomnak 6 hónaposan kezdtek jönni a fogai.Első alkalommal kórházban volt 9 napot(mandulagyulladás,láz).Mondhatnak bármit,minden fogánál penicillin injekciót kapott.Borzasztó volt.A fiamat az ügyeletről mentem szülni,rá 2 hétre ismét reggel-este szuri.A fiamnak a füle gyulladt be mindig fogzáskor.

A kislányomnak 3 hét alatt 6 foga kijött.Többet aludt,kicsit kevesebbet evett,de semmi egyéb.9 hónapos lesz,most jön a 8.fogacska.Még a tesók is máshogy fogasodnak.

2009. dec. 14. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!