Hogy a jobb, ha túl korán jönnek a fogak, vagy ha későn?
Szerintem a fájdalom gyerekfüggő és nem attól függ, mikor jön ki...
Azt mondják, minél később jön ki, annál kevesebb ideje van romlani..
Ne sajnáld, ez ilyen, nem tudsz rajta változtatni, ha sanyarogsz se...
Lányomm 18 hós, már csak az utolsó 4 rágófoga van vissza.
11 hónaposan miért "csak" ha már 4 foga van? 1 évesen szokott 4-6 foguk lenni általában tehát tök normális nektek a 4 fog. Nekünk is 4 van, 10 hónapos. Én meg olyat ismerek akinek 9 hónaposan jött ki az első 2 foga utána pedig 14 hónaposan jött a többi lassacskán.
Szerintem a fájdalomnak nincs köze a korhoz. Inkább ahhoz kötném, hogy minél több van annál kevésbé fáj neki mert megszokja, együtt él vele, hogy csúnyán fogalmazzak.
A nagylányomnak 6 hónaposan kezdtek jönni a fogai.Első alkalommal kórházban volt 9 napot(mandulagyulladás,láz).Mondhatnak bármit,minden fogánál penicillin injekciót kapott.Borzasztó volt.A fiamat az ügyeletről mentem szülni,rá 2 hétre ismét reggel-este szuri.A fiamnak a füle gyulladt be mindig fogzáskor.
A kislányomnak 3 hét alatt 6 foga kijött.Többet aludt,kicsit kevesebbet evett,de semmi egyéb.9 hónapos lesz,most jön a 8.fogacska.Még a tesók is máshogy fogasodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!