Nurofen vagy Panadol Baby szuszpenzió? 7 hós babának fogzási fájdalomra vagy amúgy is melyiket ajánljátok? A nurofen ibuprofen a panadol pedig paracetamol hatóanyagú. Melyik a jobb a babának?
Szia
Nem tudom melyik lehet a jobb,mi Nurofent használunk.
A viburcol általában már az első használatnál hatásos, de vannak babák akiknél több alkalom is kell. Napközben is nyugodtan adható ha a chamomilla nem használna. A szirupokat azért nem javasolta az orvosunk, mert a hatóanyagtartalom miatt egy idő után hozzászokik a szervezet és több kell belőle. Olyan mint amikor te minden reggel fejfájással ébredsz és beveszel valamilyen fájdalomcsillapítót, két hét után már nem elég egy, hanem kettő kell. Náluk is így működik. Én hiszek az orvosomnak és ezért nem is adom egyiket sem. Sosem voltam gyógyszer párti,ezt is hozzáteszem.Szóval nálunk ez is közrejátszik.Lányom szemfogai egyszerre jöttek, a kúp és a pulsatilla segített a legtöbbet. Chamomillával érdemes vigyázni mert hosszabb adásnál rosszabbodnak a tünetek. Itt van pár link, olvasgass egy kicsit ha tudsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!