Cumisüvegen az 1-es cumit hány hónapos korig használjuk?
Figyelt kérdés
Lányom 4 hónapos, arra gondoltam ideje lenne lecserélni 2-esre...2008. júl. 22. 14:21
1/3 anonim válasza:
hát idejelenne..3 hós korig van. Ha viszont a 2-es neki túl gyors akkor csak gyakoroljátok a váltást és ne erőltesd, ha neki az 1-es a kényelmes.
2/3 anonim válasza:
Megpróbálhatod. De kb 6 hónapos korig javasolják. Én kipróbáltam mikor 4 hónapos volt a kisfiam és nagyon ömlött neki belőle. Így még várunk vele.
3/3 anonim válasza:
Az egyest 1 hónapig használtuk, aztán 2 lyukúra cseréltük. Mi most, 3 hónapos korában már a 3 lyukút kezdtük használni, és egy-két etetés után már simán ment neki ezzel is. 2 lyukúval pedig a vizet adom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!