Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás előtt vagy után...

Szoptatás előtt vagy után kóstoltassak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp csinálja.

Én mindig előtte adtam enni a lányomnak és cicit csak akkor adtam neki, ha kérte , nem rögtön utána. Így igen hamar ki tudtunk váltani egy étkezést, és nem az volt, hogy még 9 hósan is cicizett evés után...

De kinek hogy jó...

2009. dec. 13. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 2 cicizés között adtam neki. Szopi után kb. 1 órával.
2009. dec. 13. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél minél tovább szoptatni, akkor mindig szopi után.
2009. dec. 13. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Én minél előbb ki akartam váltani a szopit rendes ételre, így mindig előtte kínáltam. Attól függ, mit szeretnél.
2009. dec. 13. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, az számít mit szeretnél. Elválasztást, vagy elválasztódást. Az első esetben te, a másodikban a baba dönt mikor mit eszik. Én úgy kezdtem, hogy két szoptatás között kóstoltattam, így ha tetszik neki eszik, ha nem nem. Ha ízlik akkor napról napra többet eszik belőle, így kitolódik majd kiváltódik a kövi szopcsi.
2009. dec. 13. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Én két szopi között adtam, de rájöttem, hogy jobb, ha szopi előtt adom, mert akkor még éhes és érdekli.

Szopi között meg már fáradt volt, nem kellett a kaja.

Mondjuk ez már az elválasztás első lépése tudtommal.

2009. dec. 13. 11:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszi. Lassacskán szeretném elhagyni a tízórai szopit, már fél éves, eddig csak tejcsi volt. Nagyon érdeklik az ízek, a kanalazás. Várok még jótanácsokat.
2009. dec. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!