Szoptatás előtt vagy után kezdjem a kóstoltatást, ha van elég tejem?
6 hónapos ikreim vannak, akiket eddig csak szoptattam. Most kezdem majd a kóstoltatást, de nem tudom, hogy mi lenne a jobb: először szoptassak és csak utána adjam a gyümölcsöt (hogy minél később hagyják el a szopit) vagy először gyümölcs és utána szoptatás (ha egyáltalán kell majd nekik).
Ti hogy csinálnátok a helyemben?
mivel nekem is bőven volt tejem, így először adtam a zöldséget, gyümölcsöt, és utána kaptott egy kis szopit a fiam
ha először adtam a tejet, akkor jóllakásig ette magát és nem kellett neki semmi más, de így éhesen szívesen benyammantotta a kanalas ételt is
azért is érdemesebb szerintem így csinálni, mert így először kevés szilárd és sok tej, majd ahogy hozzászokik az ízekhez egyre több és több szilárd teszi ki az étkezést és kevesebb tej, míg végül az étkezés végéről el lehet hagyni a szopit teljesen
gondolom, akinek kevés a teje, annak sokkal jobb először szoptatni, aztán mivel még éhes marad a gyerek, adni neki pótláskén a kanalasat
amúgy szerintem nincs aranyszabály, ahogy nektek beválik, úgy csináld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!