10 hónapos baba már eheti azt amit mi?
Igen eheti. Én is most kérdeztem a védőnőt, mik a "tiltott" dolgok még ilyenkor.
Tojásfehérje, tej, méz, hal, apró magvas gyümölcsök, mogyorófélék.
Tejfölt persze, hogy ehet. A joghurt, sajt, tejföl, túró savanyítással készülnek, ezért azt már lehet adni 8-10 hónaposan. A tejjel kell még várni.
10 óraira imádja a fiam a vajas kenyeret trappistával. (10,5 hós) És én már jó pár hónapja csak aprítom, és nem pürésítem az ételeit.
Köszönöm a válaszokat! Persze bizonyos kereteken belül adnék neki a miénkből. Nem csülök pörkölttel kezdem :P :)
Főzelékekre gondoltam ,pörkölt krumplival ,levesek,tészták.
Halat amugy szerintem is lehet enniük ennyi idősen ,legalábbis én is így tudom csak annyi h tengeri halat nem ajánlják.Én só meg fűszerek miatt nem mertem eddig adni miénkből,persze ő kajáját is sóztem eddig picit ,de azért mi kajánk más ezért féltem tőle ,de akkor bepróbáljuk kicsinyesként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!