El lehet még kapatni egy 7 hónapost?
Babám éppen 7 hónapos. Eddig minta baba volt, jól elvolt hason egész nap, egyedül is elbogarászott, és elég volt ha ültem mellette és úgy játszottunk, beszélgettünk, vagy ténykedtem körülötte. Mostanában viszont sokszor azt csinálja, hogy nyöszörög, hogy vegyem fel. Nem sír, hanem csak nyafog vagy nyöszörög, és a két kis kezét emeli, mutatva hogy fel akar jönni ölbe. Természetesen van az ölemben is, nem csak egész nap hason van. De ha ilyenkor felveszem, elhallgat és vigyorog tovább és azt lesi mit tudna matatni. Ha felveszem mikor nyafog, akkor még el tudom kapatni? Nem tudom miért csinálja most ezt hirtelen. Vegyem fel nyugodtan, nem fog már felkapni, vagy még most is simán felkaphat ölbe? Nem szeretném ha minden nyekkenésre fel kellene majd kapdosni.
Köszönöm a véleményeket.
Persze, hogy a gyerek tudja neki mi a jó. De szerintem is szeparációs szorongás. Az én lányom is ugyanezt csinálta ennyi idősen, aztán szépen minimalizálódott a helyzet, de ha vannak rossz napjai akkor felkéreckedik, és én fel veszem, mert én vagyok az anyja és kihez bújjon oda, ha nem hozzám.
Kire számíthatna egy pici, ha nem a szüleire.
Persze,hogy el lehet hamarabb is.
Előfordulhat hogy van nála most szepr. szorongás,bár az én fiamnál nem volt túl intenzív tehát ha nem mondják,hogy van ilyen fel sem tűnik.Legyél sokat a közelébe de ne kapkod fel mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!