18000 Ft-ért vennél pelenkázótáskát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 16:59
11/18 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen színvonalon éltek. ha a babakocsitok is annyiba kerül, akkor nem. ha lemondással járna, akkor sem. ha megtehetitek és csak egy tétellel több, akkor igen, de akkor felesleges itt kérdezned, mert akkor fura itt feltenned ezt a kérdést.
12/18 anonim válasza:
ennyiért már kapsz egy olyan babakocsit amihez van táska.
14/18 anonim válasza:
7-es! Én a 2-es vagyok! Nekem is mam volt a 16 000-es tatyóm! Ne töprengj rajta vedd meg! A legjobb vételem volt babacucc témában! :)
15/18 anonim válasza:
ha engedi a pénztárcátok, meg ha sokat használod akkor igen. Én anno nézegettem, de nem vettem meg. Most már kicsit bánom, mert ami a babakocsihoz volt nem igazán bírta a strapát (6-9 hónap alatt elég megviselt lett). De mivel már nagyobb a picurunk, így inkább egy márkásabb sportos, de még is divatos Nike táskát vettem.
16/18 anonim válasza:
Igen, ha praktikus, és tetszik, akkor megvenném.
Én kicsit többet költöttem rá, és nem bántam meg. 2 gyerkőcöt is kiszolgált, és még most is szuper állapotban van.
17/18 anonim válasza:
Ha megteheted vedd meg, ha nem állsz úgy anyagilag akkor ne! Én nagyon kiakadtam, hogy ennyi pénzt akarnak legombolni rólam egy pelenkázótáskáért, szóval én inkább nem vettem. Igazából bármilyen nagyobb oldaltáska tökéletes a célra! Csak ha nincs ráírva hogy pelenkázótáska, akkor fele annyiba kerül.
18/18 porcukormókus válasza:
En biztos nem vennem meg, meg feleennyiert sem. En anno vettem egy sima nagy pakolos taskat, amin sok zseb volt, azt hasznaltam. Nem volt 3ezer, es kiszolgalta mindket gyerkocomet.
A kicsi most 16honapos, mostmar nagyon ritkan hasznalom.
Eves-ivas mostmar megy barhol, barmibol, a 2-3pelus es a kis csomag popsitorlo meg belefer a sajat taskamba is.
Azert szerintem felhaborito, hogy ennyit elkernek egy pelenkazo taskaert, legyen akarmilyen nagy marka is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!