A Lidl-s, DM-es, Rossmann-os pelus bevált valakinél? Mennyibe kerülnek? (2-es méret)
Figyelt kérdés
Arra lennék igazából kíváncsi, hogy a Tesco-s zöld az olcsóbb (most ezt használjuk), vagy a másik 3 közül valamelyik? Az ár lenne a lényegesebb, de kíváncsi vagyok a minőségbeli tapasztalatokra is. Köszike! 3 hetes babó anyukája2009. dec. 12. 12:06
1/7 anonim válasza:
Szia!
A DM-es pelus nekünk bevált, a 100 db-os (mi 3-asat használunk már) 4000 ft és ha van DM-es kártyád, akkor sok akció van. Én most pl. 3000-ért vettem meg. Ezt nézd meg ha gondolod:
www.dm-drogeriemarkt.hu
2/7 anonim válasza:
Én a Rossmannosat szoktam venni, az összes nagy márkánál jobb. Régen 2400 Ft körül volt, 56 db volt benne azt hiszem. De most kisebb csomagolásban van 2000 Ft-ért, Szóval jól megemelték az árát. Annyiból már veszel Liberot is.
3/7 anonim válasza:
A rossmann-os nagyon jó. Két fiamnál azt használtam. Viszont tényleg megemelték jól az árát, mert a harmadik fiamnál azért veszek Pampers vagy Libero pelust mert 1-2 ft darabonként csak a különbség az árában.
5/7 anonim válasza:
A DM-est használjuk mi is, nagyon meg vagyunk vele elégedve. A pampers elbújhat, nekünk abból mindig kifolyt a pisi.
A 2es méret, 3-6kgig, 1599Ft és ha jól emlékszem, 42db van benne.
De tényleg jó a DMes kártya, arra lehet kuponokat kiváltani, van olyan, amiben van 25%os joker kedvezmény.
Még regisztráltam a DMben a bababónuszra, arra is kaptunk kedvezményes kuponokat.
6/7 anonim válasza:
DM es nagyon jó, mi végig azt használtuk(/juk). Legkevésbé pedig a pampers vált be.
7/7 anonim válasza:
Rossmannosat még nem próbáltuk, a Lidl-s egész jó de szerintem elég drága, legjobb szerintem is a Dm-es árban és minőségben is, bár nekünk a 2-es csak akkor lett jó mikor kb. 4,5kg-t elérte. Addig nem tudtam ugy feladni rá,hogy a combjánál ne legyen bő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!