Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek ha nem kakil a...

Henike88 kérdése:

Mit tegyek ha nem kakil a babám csak hőmérő segítségével?

Figyelt kérdés

Négy hónapos kislányom csak hőmérő segítségével tud kakilni. Próbáltam már a kamilla teát, leavolac szirupot, őszibarack levet, őszibarackos babaételt, tornáztatni, de semmi nem használ. Most a Mira babi vizet adom neki 4. napja, de eddig ez sem használt. Félek hogy rászokik a hőmérőzésre, vagy már rá is szokott? A kakija nem kemény sárga színű. Anyatejet és Milumil tápszert is eszik, tápszert naponta kb. 300 ml-t eszik.

Kérem ha valaki tud segítsen.

A hasznos válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 1. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ettől féltem. A kórházban a csecsemösök szerinte se lehet ehez hozzá szokni. Nálunk mostmár egy héten már kb csak 2szer kell. Előtte minden napos volt. Az is igaz, hogy nem hagyom szenvedni sokat, de nem bírom nézni ha szenved.
2014. márc. 1. 15:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Legalább egy kicsit megnyugtattál.
2014. márc. 1. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!