3 és fél hónapos babámmal ma kóstoltatom meg először a burgonyát, de nem tudom hogyan készítsem el neki?
Miért nem tudtok csöndbe maradni,ész osztok????
Nem azt kérdezte az anyuka,h lehet e adni,hanem hogy hogy készítse el?!
Ha arra nem tudtok válaszolni,akkor ne írjatok!
Már megint ez a sok nagyon okos szuperanya!
Bocs az off-ért,de nem tudtam,nem megírni...
Egyébként,igen,egy kis vízzel jól turmixold össze-forralt-visszahűtöttel.
utolsónak:
Mert egy 3,5 hónapos baba gyomrának semmi szüksége még krumplira s egybekre, okostojás.
10:24-esnek, szerintem is bunkóság észt osztani! nem ezt kérdezte, semmi közötök hozzá, ő hogy csinálja! Miért ne lehetne adni, ha akar! Te csináld úgy, ahogy te akarod. Ennek az oldalnak az lenne a lényege, hogy a kérdésre válasz érkezzen, nem kioktatni a másikat. Egyébként meg ahány védőnő és orvos, annyiféleképpen javasolják a hozzátáplálást. Különben is 4 hónapos kortól már lehet kóstoltatni, miért ne lehetne? Ez hülyeség, hogy nincs megérve rá a gyomra! Ezt valami olyan nagyokos találta ki, mint pl. te! Az én orvosom már 2-3 hónapos kortól javasolta a gyümölcslevek itatását (különböző okok miatt), azt még én is korainak tartottam, de a 4 hónapot nem. És szerintem az a 2 hét a kérdezőnél sem számít sokat.
Visszatérve a válaszra: tényleg ne turmixold, mert nyúlós lesz, hanem törd össze villávál és miután hígítottad tápszerrel passzírozd át egy kislyukú szűrűn. Így tuti nem lesz darabos.
2. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!