Wellness hétvégére megyünk és érdekelne hogy szerintetek bevihetem a termál, gyógyvízbe ill. jacuzziba a 14 hós lányomat?
Van bébimedence is,ami bokáig ér.De vettünk neki,ilyen kör alakú beülős úszógumit,és gondoltam,hogy akkor jöhetne velünk a nagyobb vízbe is.Ami melegebb, akár termál,akár gyógyvíz vagy a jacuzzi.Szerintetek?
Esetleg volt valaki ilyen korú gyerkőccel?Milyen volt?Élvezte?Ha számít már stabilan jár 3 hónapja.
Köszönöm a válaszokat!
ugyan kiírják, hogy nem ajánlott, de szerintem nem kell olyan komolyan venni. rövid időre biztos bevinném.
nálunk a Dagály fürdő gyógyvizes termál medencéjében van a gyermek úszásoktatás. 3 éves kora óta jár oda a lányom, 1 órát tölt ilyenkor a vízben egyhuzamban. több úszóiskolát is fogad az uszoda, sok pici tanul ott úszni, pedig oda is ki van írva a szokásos figyelmeztetés. szóval a gyakorlatban nekem nem úgy tűnik, hogy olyan veszélyes lenne a gyerekekre a termálvíz...
Gyógyvízbe nem. Termálba hőmérséklettől függően. Jacuzziba nem vinném, ha csak sima pár személyes beülős.
Hová mentek?
Hátha jön vki aki ismeri.
Mi Zalakarosra szoktuk menni (Kapos Spa) meg Tapolcára a Pelionba. Zalakaroson a gyógyvizest kihagyjuk, ott is termálvíz van a 30 fok körüli medencékben, oda beviszem a gyerekeket. Tapolca hasonló, ott gyógyvíz nincs, a termál 37 fokosba nem mennek be, a hűvösebbe igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!