Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miről/miből veszem észre, ha...

Miről/miből veszem észre, ha a babám hasfájós?

Figyelt kérdés
5hetes múlt a kisfiam,anyatejes és etetések/büfi után mindig elvörösödik a feje,rúg-kapál,nyökög és néha sír is-ezek lehetnek a hasfájás tünetei?Mit tehetek ez ellen?
2009. dec. 11. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez lehet. Egyébként azt szokták mondani, hogy ha húzogatja görcsösen a lábait akkor tuti a hasa fáj. Nekem nem volt hasfájós ezért nem tudok többet segíteni.

Ja, meg az is jó ha Te nyomogatod finoman a lábait a hasa felé így könnyebben kijön a puki lehet, hogy az bántja.

2009. dec. 11. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:

a lábait húzogatja föl a pocakjához, ilyenkor kicsit meg kell tornáztatni, az ellenétes kezet az ellentétes lábhoz húzni, vagy a két lábát a pocakjához finoman nyomni! hasfájásra szokták mondani a infacolt, nekünk ez segített, vagy a gripe water (angolvíz)

remélem valamelyik használni fog!!!

2009. dec. 11. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem olyan vészes szituáció, nem mondanám rá, hogy hasfájós. Biztos, hogy bántja őt puki v. büfi és azért csinálja. De ha fáj a hasa, akkor torkaszakadtából fog ordítani, görcsösen rándul össze és nem tudod megvigasztalni, amíg el nem múlik. Összetéveszthetetlen. Amíg bizonytalan vagy, nem hasfájós a babád! :)
2009. dec. 11. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én babám is hasfájós,8 hetes. Ilyenkor felhúzza a lábait a hasához, vagy hátrafeszíti magát és keservesen sír, akármit teszek vele.
2009. dec. 11. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Az INFACOL segített,a baba finom tornáztatása (láb,kar) nem,a finom pocakmasszír után puki volt-az is jó!

Köszi mindenkinek! :O)

2009. dec. 12. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!