Lcs kérdése:
Van olyan cumi, amit sötétben megtalálok a kiságyban? Avent, mum már kilőve, kb 5 percig világít. :/
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 23:24
1/15 anonim válasza:
Igen, a Nuk-nak van ilyen cumija. 2 vettem, darabja 1300ft körül van.
2/15 A kérdező kommentje:
és az bírja egész éjszaka? mert a fiam egy cumi eltüntető bűvész, már ott tartunk, hogy az ágy alá is be tudja varázsolni éjszaka :)
2014. febr. 23. 23:52
3/15 anonim válasza:
Sajnos èn nem tudok,viszont nekünk ezèrt van 3cumink. 1 a szàjàban,1 az àgy sarkàban,(van,hogy azt èjjel maga meg is talàlja)ès egy a polcon,ha mindkettö eltünne.
4/15 A kérdező kommentje:
:) jó 5let a több cumi :) egyébként csak akkor kell neki, ha esetleg felébred inni, és akkor visszaalváshoz kb fél percre, mert utána ugyan úgy kiesik a szájából :) de baromira nincs már kedvem kommandózni az ágyban, meg ágy alatt éjszaka :)
2014. febr. 23. 23:59
5/15 anonim válasza:
Örülõk,hogy segitettem, :) mi is csak alvàshoz hasznàljuk.Ö màr mondjuk nagyobb 14hós.Azt a technikàt kisebb koràban alkalmaztuk.Most kettõ van neki,mindkettö a kisàgyban,így ha megèbred,valamelyiket àltalàban megtalàlja,ès kiszolgàlja magàt màr. :)
6/15 anonim válasza:
Nekünk a nuk vállt be,textilpelust füztem át a cumi karikáján.... Több gyermekes.
7/15 anonim válasza:
Érdekes, nekünk a Mam night egész éjjel foszforeszkált.
8/15 anonim válasza:
Nekünk világítós Nuk-os van és nem világít egy idő után. Szerintem nem sok ilyen van mert, ugye éjjel nincs fény, amiből töltődjön!
9/15 Gyönyörűséges válasza:
Nekunk a mam teljesen bevalt.
Este kb 20-30 percet van lampa alatt.
Az àgyban 2 db cumi van, hogy ha ejjel elvesziti az egyiket akkor ott legyen a masik.
10/15 anonim válasza:
Nekünk a mam nagyon sokáig világított,mindig megtaláltam,még hajnalban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!