Ez a fajta hintás bébikomp sem túl jó a babáknak? Már maga az ülőke a baj, vagy ha közlekedik vele?
Az ülőke a fő baj, meg persze a közlekedés is.
Ne adj ilyenért pénzt.
szerintem jumperooval jobban jártatok volna.
de hát már mindegy. hintázás nem baj szerintem, csak ne közlekedjen vele a baba.
Borzalmas az ülő része, pont emiatt nem szabad beletenni a babát.
Én ha fizetnének se tenném bele a gyerekem, hiszen szeretem, jót akarok neki.
úgy tudom a bébikomp azért rossz,mert nem akármikor ül le benne, hanem mindig áll, a lába terhelődik stb.
Ha pl jár már pár lépést, akkor azután a pár lépés után lehuppan. Tehát a bébikomp erölteti a lábát. Lehet rosszul tudom az okot amiért nem jó, de az tény nem jó és kész.
Adjátok el, mondjátok, hogy a gyerek nem szeretett benne lenni. Így nem kell magyarázkodnotok miért nem használjátok, aztán vegyetek belőle valami értelmesebbet.
Mondjuk ha már erős a lába, vagyis stabilan jár már biztos lehet használni, de akkor már lehet nem akar majd benne lenni.
7-es hozzászóló vagyok, elolvastam a 6-os által belinkeltet, engem meggyőzött, nem tenném bele a gyereket.
Sajnos melléfogtak akiktől kaptátok....
Amúgy csodálom, hogy még árulnak ilyet, pedig már annyi mindent bevizsgálnak és köztudott, hogy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!