Van "szabály" a büfire?
Figyelt kérdés
Ha már egyet büfizett, akkor nyugodtan tehetem le aludni, vagy lesz még több is? S jó, ha oldalt alszik el mindig, s nem a hátán, takaróval kitámasztva? Később nem lesz ebből probléma a gerincével?2008. júl. 21. 16:16
1/3 anonim válasza:
Ha egyet büfizett, akkor nyugodtan leteheted. Úgy altasd a babád, ahogy neki kényelmes, ha nem jó neki, mindegy lesz mivel támasztod ki, akkor is megfordul majd:-)
2/3 anonim válasza:
Nekem a doktornő azt mondta, két embereset böfizzen legalább. Az én babám sokszor nem böfizik sajna, de akkor is leteszem egy idő után. Én azt tapasztaltam, hogy ilyenkor max bukik, de rosszabb nem történik.
Én nem fektetném oldalra, mert az biztos nem jó a kis hátának. Nyugodtan tedd hanyatt, fordítsd oldalra a fejét és kifolyik a száján a buki, nem lesz baj. VAgy tedd hasra, akkor sem lesz semmi baj, az én lányom úgy még böfizni is szokott:-)
5 hetes kislány anyukája
3/3 anonim válasza:
Az én kisfiam nem mindig büfizik, ezért hasra vagy oldalra fektetem.amikor nehezen jön ki a büfi a baba jelzi, ilyenkor elég egy kicsit felemelni. Egyáltalán nem baj ha oldalra fekteted, a babákat mindig forgatni kell. Hol haso, hol háton áés még oldalra is.Ha nem kényelmes neki jelzi, vagy elfordul mint az én fiam is, ha elfárad oldalt akkor a hátára fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!