Néha teljesen kiborulok?
3 hós a kisfiam.Sokat vártam rá, nehéz dolgokon mentem át mire megfogant.A terhességem is problémás volt, kórház, fekvés.Nagyon szeretem, mindent megteszek érte, még szoptatom amit imádok.Szertem tisztába tenni, beszélgetni vele.De.Nagyon sok baj van az alvásával.Az első perctől kezdve elég sírós, nyűgös, rossz alvó baba.Egyedül nem igen van el.Nappal sem alszik általában sokat, csak sok-sok ringatás után.Este is sokszor ébred, van hogy két óránként, olyankor szopik.Persze csak az ágyunkban alszik.A séták rémálomok, mert van hogy vísítva elalszik benne, de fél óra múlva már kel is, szintén visítva.Tehát max. fél óra amit mehetek vele.Pedig én több levegőzést igényelnék, meg neki is jót tenne.
Hasfájása már nincs neki.Egyszerűen nem értem hogy van el ilyen kevés alvással.Reggel nyolctól alszik este fél tizenegyig kb. két órát napközben.Az nagyon kevés.És akkor este nagy nehezen tíz, fél tizenegy mire sírás után elalszik.Persze ringatva.Akkor három megszakítással alszik reggel nyolcig.
Na ezen néha kiborulok hogy olvasom itt hogy az ennyi idős babák mennyit alszanak.Nem is lenne ezzel baj, de látom hogy álmos, nyűgös napközben is.Már nem tudok mit kitalálni.Próbáltam sírni hagyni, nem vált be, próbáltam simogatni a kiságyban, de szinte önkívületben ordít míg ki nincs véve.Tanácstalan vagyok, és sokszor már türelmetlen emiatt.Tanácsok, tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!