Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Thermoval hartmann digitális...

Thermoval hartmann digitális lázmérő előfordulhat hogy nem jol mér?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom ez melyik hömérö, de én vettem egy fülben és homlokon is mérö höméröt..közel 12 ezerért, és folyamatosan 34-35 fokot mért.. szoval szerintem simán elöfordulhat.
2014. febr. 22. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze, hiszen az összes digitális lázmérő megbízhatatlan.

A legjobbak az analóg lázmérők.

2014. febr. 22. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:

ezek a digi mérők nagyon bosszantóak :) ha ugyanazzal a mérővel egymás után mérsz hőmérsékletet se lesz egyforma. hát még ha van másik mérőd, és azt is kipróbálod :)

ja, és ha pl. össze vissza nyomkodod, akkor tényleg hülyeséget ír ki, nekem egyszer már 38 felettit írt ki a brandonban vásárolt drága digitális hőmérő, pedig 37,8 volt popsiban... majdnem sírtam már az idegtől, akkor vettünk egy másikat is, de az se megbízható :)

a higanyos a pontos, de azzal vigyázni kell. én hónaljhoz szorítottam csak, mikor még nem volt nagyon izgága a babóm.

olvasd el a tájékoztatóját a lázmérőnek, illetve legyen inkább egy másik is, tartalékba, biztonságnak.

2014. febr. 22. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
nekünk az van, és jól mér, megbízható. analóg pláne higanyos lázmérőt pegig nem lehet kapni. az emberlánya kénytelen lavírozni a digitális választék rendetegében...
2014. febr. 23. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne írj hülyeséget!

A higanyos helyett lehet kapni az összes gyógyszertárban galliummal töltöttet, ugyanolyan pontos, mint a higanyos.

2014. febr. 23. 16:24
 6/6 anonim válasza:
Plusz egy szavazat a galliumosra. Én már próbáltam 20 ezres homlokhoz tartosat, meg ezt a digitalisat is, de mind félretájol
2023. aug. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!