Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok a 4,5 hónapos babámnak...

Adhatok a 4,5 hónapos babámnak pár csepp csapvizet forralatlanul?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott.
2014. febr. 22. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Miért adnál pár cseppet csak? És miért nem forralod fel? Én nem adnék, lehet, hogy extra parásnak tartanak ezért mások, de ezt nem kockáztatnám, volt már egy csúnya fertőzése a fiamnak (nem csapvíztől).
2014. febr. 22. 20:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy inni forralt vizet kell neki adni. Ő nem kap semmi mást, csak anyatejet, és most homeos bogyót adnék neki, ahhoz kéne a pár csepp víz, hogy felolvadjon.
2014. febr. 22. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Amig itt tanakodsz, mar reg felforralhattad volna. Vagy frissen bontasz egy szentkiralyi vizet es kesz. Amugy nem kesz baja a csapviztol sem. En a cumijat mar csak a csapnal mosom meg (mar nem fozom mindig ki), es van, h nem szarad meg, hanem egybol a szajaba dugom, tehat pont van meg par csepp viz rajta...
2014. febr. 22. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én anyatejben olvasztanám fel, ha lehet.

Fiam egyébként rendszeresen issza a fürdővizét, értelemszerűen nem forralt víz. Szerintem semmi baja nem lesz. Itatni azért nem itatnám sima csapvízzel.

2014. febr. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!