Vetem ajándékba babaruhát, de nem tudom jó lesz-e, babaruha mérettel és baba mérettel kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni?
Szóval a babaruha 0-3 hónapos korig van számozva, direkt nem vettem újszülött méretet, mert mi lesz, ha a baba nagy lesz, és bele sem fér?!Inkább legyen nagyobb a ruha, abba belenő :)
Tapasztalataitok szerint van valami logika a babák mérete, és a kisruhák számozása között? Ki hogy járt?Mekkora ruha volt jó az újszülött babájának?
Szia! Jó lesz a méret! Engem is piszkáltak a babonákkal, de amikor először voltam babaruhát nézni annyira megtetszett hogy muszáj volt venne.
Szerintem ennek ellenére se ad oda mert ha az anyukája vagy anyósa babonás ezt fogja hallgatni nagyon sokáig. Inkább vegyél neki valami kismamás cuccot. Nadrág, pulcsi..stb.
Hű, köszi táblázatos kommentelőnek, a segítséget :D! Ez jól jön még a későbbiekben, azt tudtam, hogy az 56-meg az ilyen számok a centiben értendő méret, a 0-3 pedig hónap, de a táblázat nagyon jó :D
Azóta beszéltem barátnőmmel, és óvatosan kifaggattam ;) Azt mondta, már ideje lenne elkezdeni babaholmikat vásárolni, meg nézegetnek is mindig, de még nem vettek semmit, úgyhogy szerintem örülni fog majd!
Az anyósa véleménye úgysem érdekli, szóval nem lesz szörnyülködő "vénasszony" a közelben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!