Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A HIPP termékek milyen minőség...

A HIPP termékek milyen minőségűek? Tápszertől a törlőkendőig minden érdekel.

Figyelt kérdés
Láttam, hogy kapható tápszer, bébiétel, törlőkendő, fürdető, sampon meg sok minden. Kaptam egy 10000 Ft-os Müller ajándék kártyát, és ilxen Hipp dolgokat vennék rajta. 8 hónapos a kislányom.

2014. febr. 21. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
re10. A Müllerben kapható Hipp bébiételek német cimkések, nem a magyar gyárban készülnek. Nagyobb is a választék belőlük.
2014. febr. 21. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
És a Hippesben kevesebb a cukor.
2014. febr. 21. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én használtam tápszert, kajákat, pelenkát és popsitörlőt is. Tápszert szereti a babám, a kaják közül is a hippet részesíti előnybe meg én is bár tényleg kissé drága. Pelenkát nagyon kicsi korában használtam, de az egyik legjobb volt.
2014. febr. 21. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Bár pelenkát azt kaptuk szóval nem tudom ott beszerezhető e. Előző voltam.
2014. febr. 21. 15:14
 15/15 anonim ***** válasza:
A hipp cuccok nagyon jók. Én a fürdetőt, testápolot, popsi törlöt is hippeset használók. Pont hogy nincs benne semmi káros cucc. A popsi törlő szerintem az összes közöl a legjobb minőségű, 5ös kiszerelésben árban is nagyon jó.
2014. febr. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!