Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen nasit adhatok 8 hónapos...

Milyen nasit adhatok 8 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Olyasmikre gondolok mint pl reszelt alma kekszel,vagy a kuki/pufi
2008. júl. 21. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Zabpelyhet (kb. 2-3 evőkanállal) szoktam vízben megfőzni (pár percig), egy pici cukorral és fahéjjal, majd összeturmixolom valamilyen gyümölccsel (alma, őszibarack, meggy, szilva stb..) Ugyanezt meg lehet csinálni hántolt kölessel, csak azt előtte jól meg kell mosni, és 3 szoros mennyiségű vízben megfőzni.

A köles és a zabpehely állítólag nagyon egészséges és még glutént sem tartalmaz, mint a búzaliszt.

Ha nem főzök, akkor a Cerbona Arany Kétsersültjét (natúr, tojást sem tartalmaz) szoktam valamilyen lédús gyümölccsel, vagy többféle gyümőlccsel összeturmixolni.

A neten van egy csomó babarecept (babakonyha.hu)...én onnan szoktam böngészni.

2008. júl. 21. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért kell nasira szoktatni?

Legyen étrendje, ebéd, vacsi, közte egyen gyümit vagy joghurtot.

(én olyan családban nőttem fel, ahol evés után mindig ott volt a süti, később nagy károm származott belőle...ne szoktasd rá!egyen inkább joghurtot vagy gyümit!)

2008. júl. 21. 20:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Kb 4 hónapja a főétkezések között gyümölcsöt és zöldséget eszik minden nap.Kicsit uncsi
2008. júl. 21. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 8hós :) Én adok neki pukit meg babapiskótát is kb.2hete. Holnap próbáljuk ki a natúr joghurtot.
2008. júl. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!