Van olyan anyuka, aki 4 hónapos korában leszoktatta babáját a cumiról? Hogyan?
nem szeretnék hosszútávon éjszaka többször is berohangálni arra, hogy kiesik.
rengeteg kérdést megnéztem ez ügyben és többnyire az a tapasztalat, hogy a cumi miatt többször is fel fog kelni éjszaka, nappal, mert ahogy nincs a szájában már is követeli vissza.
hiába 6-7 10 hónapos, nem mindegyik baba fogja magának visszatenni.
Az én fiam még nem volt 4 hónapos, amikor már egyáltalán nem cumizott. Nem én vettem el tőlem, ő döntött így, mondjuk elötte sem túl sűrűn használta, és állítólag anyu szerint én i ilyen voltam. :)
Mondjuk én egyrészt örülök,mert látok az ismertségben két anyukát is, az egyiknek ugyanannyi idős a babája mint az enyém, nahát az a baba ilyen téren katasztrófa, a cumi a mindene, éjjel is mindig felébred és sír, ha kiesik a szájjából, a másik anyukának meg már 2,5 éves a fia, de még most is sokat cumizik.
Másrészt viszont az én fiam még cicizik este és éjjel, és ahogy elnézem, nem is akarja elválasztani még magát egyhamar, ami éjjel már megterhelő...
15 hónapos baba anyukája
Az enyém 5 hónapos és én is sokat szaladok éjjel hozzá cumit visszatenni a szájába az etetéseken kívül.
Nagyon rossz alvó óránként ébred.
És érdekes mert csak elalváshoz kell neki a cumi, amúgy nem de van mikor annyira álmos hogy csak tekergeti a fejét és bizony nem marad meg a szájába a cumi mert még nem tartja meg magának, és akkor van sírás rívás+ a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!