Sinlac pép receptre mennyibe kerül? Szereti a babátok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 14:03
1/8 anonim válasza:
általában szeretik.
1 éves korig azt hiszem 600 körül van max
1 évtől 1400 ha jól emlékszem.
2/8 anonim válasza:
Az én babám is ezt eszi,de csak azért mert allergiás,amúgy nem adnám neki,általéban nem szeretik a babák mert nagyon rossz íze van,a doktor nő is mondta,hogy biztos nem fogja szeretni!Mi főzelékbe keverjük bele,csak így fogadja el!Nekünk támogatás van rajta,de ha jól tudom 2000 felett van!
3/8 anonim válasza:
1. vagyok. én még olyan babát nem láttam, aki nem szerette, pedig láttam már párat:) a fiam semmit nem evett meg, de ezt falta anno:) én is megkóstoltam, szerintem is teljesen rendben van.
recept nélkül kerül 2000-nél többe, konkrétan 3000 ft.
4/8 anonim válasza:
Az én babám nem szerette... :) Az első falat után kiköpte, és többé bekapni sem volt hajlandó.
Unokatestvérének adtuk az egész dobozzal, ő meg csak ilyet eszik...
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. dec. 10. 15:07
6/8 anonim válasza:
Az én 6 hónapos ikreim imádják, alig győzőm lapátolni. :)
Receptre 1400 Ft körül van (650g egy doboz).
7/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is imádja. Mivel tejallergiás, nekünk csak 300 Ft egy doboz.
8/8 anonim válasza:
Az én lányomnak egyszer próbáltam ezt adni és nem ízlett neki. Most főzelékbe próbálom majd belecsempészni, hátha így elfogadja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!